美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我剛剛試左射頻,有無人可以分享?

頭先係卓悅試做全面,只收 $680.當佢搽 gel 試半邊面時,可能有對比,就覺得做左果半邊好似皮膚frim d (但感覺唔特別大).

做晒成塊面後,佢梗係話我毛孔細左,臉型 frim 左、黑眼圈淺左等等............最後動作就係叫我買 course. 我當然唔會即時買啦.我想返屋企睇清楚d先嗎.但返到黎又唔覺有咩分別囉.

我想問下做過既姐妹,你地第一次會唔會見到分別好大呢?
該用戶已被刪除

Re: 我剛剛試左射頻,有無人可以分享?

男爵府

第一日會自己感覺緊緻左.無做頸,下巴現左型:-(
第二日會漲左,有水腫樣.
第三日會消腫.
大約2-3星期越來越靚,輪廓現左,面珠漲番,下垂左的位置歸位.

等待驗證會員

我都做過射頻,當時做完一邊睇下,已經見到塊面鴛鴦左,因為做左那邊皮膚拉緊左,做完見塊面瓜子左,過多十幾曰feel到越來越firm,輪廓明顯分明左,後生左
一路都無水腫

複式洋房

咁去斑黎講會唔會好過彩光同柔光呀
[size=medium]囡囡 21-10-04 [size=medium]仔仔 25-10-06

大宅

好媽媽勳章

piyochan06 寫道:
我都做過射頻,當時做完一邊睇下,已經見到塊面鴛鴦左,因為做左那邊皮膚拉緊左,做完見塊面瓜子左,過多十幾曰feel到越來越firm,輪廓明顯分明左,後生左
一路都無水腫

pls pm your doctor's inf, thanks

cyma

男爵府

想想 寫道:
咁去斑黎講會唔會好過彩光同柔光呀

RF唔可以去斑.

別墅

piyochan06

please pm me,thank you!

男爵府

請問你是給e生做的嗎. 可以pm我資料嗎? (做的次數及時間, $, e生有冇話可以維持幾耐) thanks so much.

momo007 寫道:
第三日會消腫.
大約2-3星期越來越靚,輪廓現左,面珠漲番,下垂左的位置歸位.
waiyinmama
該用戶已被刪除

複式洋房

please pm me. thanks

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

我都用680蚊試做價做過一次,做完之後同未做之前冇太大分別,塊面有少少紅。

我諗唯一可以解釋既係平同貴既分別,我見有人做一次就有好大分別,但係人地做幾千蚊一次,仲要係隔幾個星期先再做,而卓悅最初做就要每個星期做一次....

男爵府

karena1031 寫道:
我都用680蚊試做價做過一次,做完之後同未做之前冇太大分別,塊面有少少紅。

我諗唯一可以解釋既係平同貴既分別,我見有人做一次就有好大分別,但係人地做幾千蚊一次,仲要係隔幾個星期先再做,而卓悅最初做就要每個星期做一次....

你係咪響"悅xx"試做,聽聞他們做的度數低,所以要拖長做,效果麻麻地,見效慢.

我做的時候,會感覺到激光的熱力係一下一下咁打入皮層,但係表面層唔熱架,我唸我第二日的面腫係應該因為底層受左高熱所致.

男爵府

waiyinmama 寫道:
請問你是給e生做的嗎. 可以pm我資料嗎? (做的次數及時間, $, e生有冇話可以維持幾耐) thanks so much.

[quote]
momo007 寫道:
第三日會消腫.
[/quote]

我眼做左2次,全面做左1次,因為頭一次我淨係做眼,第二次轉左做面+眼

醫生建議我先做3-4次,一個月一次;之後可以每半年做一次當保養.

我上次做全面做左足一個鍾,佢話會視孚情況,一定唔會少過一小時,我話人地出面好平,佢話因為佢部係歐洲機,FDA認可;
同時,他做足時間,打的下數多;出面唔知用咩機,可能大陸機,可能韓國機,所以可以做得平,但係分分鐘壞機會灼傷皮膚.

過幾日全面做第2次啦,其實而家我自己幾滿意架啦,因為真係望落後生左好多.

洋房

momo007
please send the detail to me thank you

子爵府

momo007

你響邊到做? E生做架?
幾 $ 次?要買 course 嗎?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Hi:momo007
請pm我你在什麼地方做可以嗎?謝謝!

等待驗證會員

momo007,
你幾時做嫁?做左幾次呀?宜家keep成點?大家share下

我做左4次。我幾個月前做完。我個隻做全面都係打足成個hour,醫生話呢個都係貴的原因之一。

我做左都young左。我個隻醫生仲話可以last年幾兩年添

你講得好,真正有effect的RF做完係後生好多。好多幾百蚊或者免費試做個d,都唔係醫生機,度數唔夠,又可能打唔夠下數,又或者打少幾浸,最後就是做完等如無做。

首頁

尾頁

跳至