懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

我禽日去咗浸會交按金$6000啦,交完錢個心安心D.

大家交咗未呀?

大宅

我預產期係10月,上星期都去法國交了$3000 按金

大宅

我未交, 因為我在廣華驗到妊娠糖尿, 想等到36 week見多一次私家醫生, confirm 冇很大問題, 才決定去浸會交 deposit。醫生話如果有大問題, 要 follow up, 佢會叫我去番廣華生。

問左姑娘, 佢地話 36 weeks左右要去交deposit 了, 所以, 一知道冇問題, 我都會去交, 等個心定d。

原文章由 wingwingka 於 07-7-9 17:34 發表
我禽日去咗浸會交按金$6000啦,交完錢個心安心D.

大家交咗未呀?

大宅

上星期覆診confirm左九龍法國要在24周前付$3000按金,浸會則需於32周前付$6000按金.

大宅

原文章由 anpanman 於 07-7-9 12:47 發表
仁安可能要呀,其實我第一胎唔駛比,係入院生先比,不過而家太太太太多人,前日返去檢查,醫生話而家幾間私家醫院開左幾次會,睇下點解決,因為好多都full booking,不過如果你係仁安join 產檢package,就一定有位,所以我 ...

其實而家D醫院咁FULL, 如果已經決定左會係某間私家,
就應該落訂囉, 自己都安心D麻.

大宅

me too, 我上星期去咗浸會交 $6000 la!
原文章由 kelly_0404 於 07-7-10 10:15 發表

其實而家D醫院咁FULL, 如果已經決定左會係某間私家,
就應該落訂囉, 自己都安心D麻.

大宅

原文章由 anpanman 於 07-7-9 12:47 發表
仁安可能要呀,其實我第一胎唔駛比,係入院生先比,不過而家太太太太多人,前日返去檢查,醫生話而家幾間私家醫院開左幾次會,睇下點解決,因為好多都full booking,不過如果你係仁安join 產檢package,就一定有位,所以我 ...

我家陣先14個星期, 需要咁早去交呀? 最重要係我未必一定去私家(不過機會好大), 咁點算呀? :-(

首頁

尾頁

跳至