美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問人手按淋巴係唔係真係減到肥??

有公司sale我做啊!

民房

Re: 請問人手按淋巴係唔係真係減到肥??

我覺得可以
因為我自己得所以我覺得應該得
不過好睇師傅手勢
唔好貪平
呢個係我嘅個人經驗
我依家做緊個度45分鐘為一PART,單次做就$180, 如果做2PART 就$300,如果開淋巴格仔就每次$150。
我自己每次做完都會再用排水監去焗熱氈
咁個幾日好明顯個人係SLIM咗
我依家KEEP住一個禮拜做一次
有時真係懶就2個禮拜一次

希望呢啲資料幫到你.

別墅

通淋巴係可以幫助你減肥...而唔係減肥架...呢個要有個認知..!當然啦~如果你知道你自己係水腫多過脂肪咁就一定冇問題喇~^^如果想詳細知道pm我啦~

翡翠宮

人手通淋巴只係幫助去水腫同排毒, 唔係減肥囉 ......

男爵府

畀面勳章

Hi becky-mama & kary512,

Pls pm the details to me.

Tks
dlh525

民房

pm咗你啦
^^

男爵府

人手通淋巴係主要排毒同排水,我做緊依間試做價$200包45mins人手通淋巴+30mins太空艙係佐敦樓上鋪

複式洋房

joyema,

I pm the one I joined to you. Pls check and hope useful !

joeyma 寫道:
有公司sale我做啊!

別墅

我都想知多d, 因為我本人從未試過通淋巴,請問你可唔可以講多d.
[email protected]

thank!

阿仔要返學啦大個仔啦!!

複式洋房

cathykp,

我 pm 左我個間個電話比你, 你可以先打電話搵個 body師問多 d 先. 又或者試做一次 (佢地而家無特別promotion, 不過熟客介紹仍然可以 $98 試做一次 45分鐘人手通淋巴) 所以如果真係想去試記得電話講明 ying mami介紹.

希望資料對你有用.

別墅

可否pm埋比我?謝謝

首頁

尾頁

跳至