跳至

首頁

尾頁

大宅

求救呀.....屋企居然有

我屋企居然有

大宅

Re: 求救呀.....屋企居然有鯝由

咩嚟ka

大宅

Re: 求救呀.....屋企居然有

AIYA, 我都估到你想講乜, 我都好鬼驚COCKROACH架, 個樣又核突, 又污糟....總之如果比我見到佢, 我會閃得快過佢囉.

殺蟲水就唔得, 對大人同埋BB都唔好, 我諗用COCKROACH屋應該OK, 你可以試下!

放晒係佢地會出沒既地方, 例如廚房, TOILET.

大宅

COCKROACH唔係益蟲嚟咩? 我同事話有COCKROACH,佢屋企就無曱由.同埋佢話平時見唔到,係搬傢私至見到咋

大宅

kittykid 寫道:
AIYA, 我都估到你想講乜, 我都好鬼驚COCKROACH架, 個樣又核突, 又污糟....總之如果比我見到佢, 我會閃得快過佢囉.

殺蟲水就唔得, 對大人同埋BB都唔好, 我諗用COCKROACH屋應該OK, 你可以試下!

放晒係佢地會出沒既地方, 例如廚房, TOILET.

下...咁我咪見到佢...唔得架.....我超驚架...我未生時有養3隻貓架...我當時就買對動物無害那種殺蟲水...你估得唔得呢

大宅

十仔,
呢樣我又唔知喎, 因為話晒都係殺蟲水, 驚BB會敏感. :(

下...咁我咪見到佢...唔得架.....我超驚架...我未生時有養3隻貓架...我當時就買對動物無害那種殺蟲水...你估得唔得呢 [/quote]

複式洋房

十仔,
你係咪想話嗰隻BIOKILL呀! 我屋企有一支, 睇咗適用範圍話包括嬰兒房架, 所以應該用得嘅! 但只for外用only

禁止訪問

侯爵府

你係曱甴出沒地方放肥皂水、再去工聯會到買曱甴藥,之後肯定連曱甴竇都減埋

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

8招天然除蟑法
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

複式洋房

irenebbb 寫道:
COCKROACH唔係益蟲嚟咩? 我同事話有COCKROACH,佢屋企就無曱由.同埋佢話平時見唔到,係搬傢私至見到咋

乜 COCKROACH 同曱甴唔係同一樣嘢嚟咩?

大宅

我唔知呀,我問人,人哋咁答我咋,
乜 COCKROACH 即係曱甴咩

[/quote]

乜 COCKROACH 同曱甴唔係同一樣嘢嚟咩?[/quote]

首頁

尾頁

跳至