跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

昨天好多謝坐278x的姐姐ah~

昨天想住戴阿b由荃灣媽咪家返上水自己家, 原本想住老公來接我, 點知佢遅收工,趕不切入來荃灣收工.那想住媽咪幫我拿野上車, 到終站,老公可以來接我la!那都應該好容易姐. 點知阿b一上巴士開始發老脾,可能認人,要我媽咪,所以一直哭, 成車人都望住. 跟住有位姐姐仔見我那麼慘, 佢主動問我bb要不要食奶,我話有可能. 那佢幫我抱住bb, 我立刻開奶俾阿b飲, 點知個 臭bb唔肯食,結果繼續扭,那姐姐都幫手豆阿b,可惜都是無用, 最後阿b是哭到倦自己訓著在. 後尾個姐姐,問我邊到落車,佢想幫手(可能見我還有架bb車) 不過我話我老公在車站等我.
還有,其實都好多好好人的. 因為去到站時,有另一位姐姐好主動地幫我拿架車仔落車.

男爵府

Re: 昨天好多謝坐278x的姐姐ah~

珊瑚宮

好媽媽勳章

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好心有好報

侯爵府

嘩...好好人呀...

香港仲有 D 禁好心既人咩...

首頁

尾頁

跳至