跳至

首頁

尾頁

伯爵府

初步証實左我.....

有bebe~~

心情好複雜 :-| :cry:

我聽日會去dr到驗多次

大宅

Re: 初步証實左我.....

你唔想咩? 如果係女女,咪一個好字囉...afonso又超開心喎...

你怕失去自由?
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

男爵府

心情如何

複式洋房

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

BABALALA 寫道:
0采,我都吾係有左 ,傻豬,一個2個恭喜我,haha
--------------------------------------------------------------------------------

話唔定過多個月真係有呢,好難講架喎,恭喜定先都無壞

Little Raphael 係我的心肝寶貝,2006年8月19日在香港嘉諾撒醫院出生,出生時重3.54kg,願與大家一起分享他的生活點滴...Welcome...

伯爵府

[quote]
raphael_BB 寫道:

話唔定過多個月真係有呢,好難講架喎,恭喜定先都無壞

大宅

真係開心,快D去DR到CHECK下啦,咁你自己CHECK左未呀?如用棒棒驗有,就係GALA 恭喜你
攪到我都好想生

首頁

尾頁

跳至