論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

急~~ 機票去耶加達, 邊到平呀, 唔該

個工人要走呀, 係未買 open 14日比佢就得㗎啦, 同埋邊間會平 d 呢, ?? thx

禁止訪問

Re: 急~~ 機票去耶加達, 邊到平呀, 唔該

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

conyyan,
e 我個印印都系耶加達 wor。上次有個 bk 媽 post 過一間旅遊公司,我抄低左。我 arm arm 打電話問過,佢話最平 $1080﹝坐中華﹞,另加 $283 機場稅,7 月12 日前出發。如你有興趣,我 pm 個電話比你,但我事先聲明我同 lee 間公司無任何關係。
我而家會張有用既資料抄低晒﹝e.g. 邊間 agent / 保險公司 好/衰,有用 tel/fax numbers 等等﹞,以備不時之需。

別墅

wins214wy,

麻煩你 pm d 資料比我吖, 唔該晒你今日咁幫手呀~~

thx

twins214wy 寫道:
conyyan,
e 我個印印都系耶加達 wor。上次有個 bk 媽 post 過一間旅遊公司,我抄低左。我 arm arm 打電話問過,佢話最平 $1080﹝坐中華﹞,另加 $283 機場稅,7 月12 日前出發。如你有興趣,我 pm 個電話比你,但我事先聲明我同 lee 間公司無任何關係。
我而家會張有用既資料抄低晒﹝e.g. 邊間 agent / 保險公司 好/衰,有用 tel/fax numbers 等等﹞,以備不時之需。

伯爵府

twins214wy,

我都想要果間旅遊公司的資料, 你可以PM埋俾我嗎?

大宅

twins214wy,
May I have the details as well. Thanks

男爵府

conyyan、ioi & mmmami,
already pm to you, please check.

男爵府

3 位媽咪,我 arm arm 上 coreymami post 出黎個網址 check 過,仲平 d wor ﹝$1030,都系坐中華,記得問清楚仲要比 d mud 費用﹞

子爵府

twins214wy,

would you pls pm me also.

thank you

複式洋房

Hi Twins214wy,

Can you please PM me the details.

Thanks!

男爵府

畀面勳章

我都想知,可否pm我.謝!

男爵府

twins214wy,

Would you please PM me the information?

Thanks very much.
bbrma

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

twins214wy,
請比埋資料給我 la !! tks !!

大宅

twins214wy,

please pm me the info, thanks.

twins214wy 寫道:
3 位媽咪,我 arm arm 上 coreymami post 出黎個網址 check 過,仲平 d wor ﹝$1030,都系坐中華,記得問清楚仲要比 d mud 費用﹞

大宅

twins214wy & coreymami,
I would also like to know. Would you please PM me.
Thanks a lot.

複式洋房

Pls also PM the information to me, thanks !

大宅

Hi twins214wy,
I also want to know (bk 媽 post 過一間旅遊公司,最平 $1080﹝坐中華﹞,另加 $283 機場稅,7 月12 日前出發我有興趣,Pls pm 個電話比我 I am urgent Thanks!!

複式洋房

pls PM me the info, my maid will leave at 19-July, it's urgent, many thx!

男爵府

我星期五在康泰買左張機票$1200+283稅(11/7出發,印尼嘉魯達航空)

上年9月炒工人,就慌張到處找旅行社問,比較下結果都係康泰平.
今次醒,打電話問過星晨,康泰,永安,萬福.星月的機票票務部(打1083問).平果d機票好快就沒,19/7已是旺季,會貴d.
我比較之下,康泰唔會貴好多(幾十蚊),電話落訂$300可用信用卡,但就分店多,效率高,可去任何一間俾尾數,應該今晚起就可以攞機票.

sarahshu 寫道:
pls PM me the info, my maid will leave at 19-July, it's urgent, many thx!

大宅

minamina 寫道:
我星期五在康泰買左張機票$1200+283稅(11/7出發,印尼嘉魯達航空)

上年9月炒工人,就慌張到處找旅行社問,比較下結果都係康泰平.
今次醒,打電話問過星晨,康泰,永安,萬福.星月的機票票務部(打1083問).平果d機票好快就沒,19/7已是旺季,會貴d.
我比較之下,康泰唔會貴好多(幾十蚊),電話落訂$300可用信用卡,但就分店多,效率高,可去任何一間俾尾數,應該今晚起就可以攞機票.

你去幫襯細細間個D travel agent,佢送埋去你屋企添啦∼
又平過康泰個D..

我岩岩買左張去CGK既,都係千1+tax220之嘛..
稅係睇匯率日日唔同無得講,張飛仲平過你一舊...
又可以叫佢送去agent度比工人簽又得,送黎我屋企自己去 agent 度又得∼ v

首頁

尾頁

跳至