懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

No Rinse嗰隻產後唔駛過水沖涼液開倉呀!

今曰上去代理商處補貨買番2支沖涼液比囡囡用,原來佢哋今日開倉呀,成條line一律$40蚊咋,比平時平一半有多,我忍唔住買咗成6支

大宅

Re: No Rinse嗰隻產後唔駛過水沖涼液開倉呀!

hillling, 謝謝分享 可以給我開倉地址and電話嗎 ? thx

複式洋房

sorachan 寫道:
hillling, 謝謝分享 可以給我開倉地址and電話嗎 ? thx

佢哋喺旺角 彌敦道655號20樓04室(喺旺角匯豐總行隔離詐),tel:2394 4268呢隻沖涼液嘅效果真係冇得頂架,我坐月嗰陣已同囡囡一起用佢,我囡囡D皮膚真係好鬼死滑架

民房

唔係嘛,我之前買都成82蚊支,現在40蚊甘平,知唔知做到幾時呀,等我叫老公買多幾支先,Hillling多謝報料

大宅

hillling, 唔該哂你呀 ~~ 我未用過但成日睇到d媽咪話呢隻沖涼液好. 我有d friends 話mustela 都好 你有無用過呢隻排子呢 ?

大宅

hilling :

請問除了沖涼液之外仲有邊隻product好用? 我可能放工去昅昅先.......

複式洋房

新地 寫道:
hilling :

請問除了沖涼液之外仲有邊隻product好用? 我可能放工去昅昅先.......

除咗隻沖涼液,嗰支抹身液都好好,幫BB換片時用都好正,一樣唔駛過水好方便,真係唔會有尿疹或敏感,妳去到可以試吓,一試妳就知個效果

民房

有冇講笑呀,我BB都有用開呢隻沖涼液架,個效果真係好掂架,依架平一半,知唔知做到幾時?有冇限買幾多架?我要預番時間入貨

男爵府

Re: No Rinse

happyfamily1618 寫道:
有冇講笑呀,我BB都有用開呢隻沖涼液架,個效果真係好掂架,依架平一半,知唔知做到幾時?有冇限買幾多架?我要預番時間入貨

我剛入左貨, 冇限買幾多支架, 只係賣完就冇, 個promotion今日開始, 去之前打電話問

民房

chapman媽 寫道:
[quote]
happyfamily1618 寫道:

我剛入左貨, 冇限買幾多支架, 只係賣完就冇, 個promotion今日開始, 去之前打電話問

複式洋房

想問下用開呢隻沖涼液嘅mami, 你地係咪真係每次同bb沖涼都唔過水? 真係ok嗎?

同埋生完後自己用的話, 係咪會用薑水加呢隻野用? 同埋點洗會陰傷口好d?

謝謝.

洋房

我都有用呢隻沖涼液, 效果覺得好過好多大牌子, 我bb用左咁耐d皮膚好滑滑, 真係唔駛過水好方便, 開水沖完涼就抱起bb抹乾個身就可以,連爽身粉都唔駛用,好香bb味 我好鐘意 我買嗰陣真係要成82蚊一支 :-( 我都要去入貨呀,唔該晒

洋房

tangirl ,
如果妳諗住坐月用,開熱水就可以,唔駛開薑水,我坐月嗰陣都係靠佢。

洋房

咁平, 我都去掃貨先

洋房

洋房

呢個價錢真係好低用, 我買嗰陣都要82蚊 :-( 我都要去入貨,唔該晒

子爵府

男爵府

我call左去留左貨啦~
多謝mami 報料

大宅

大宅

請問支沖涼液開水幫 b b 沖涼時,係咪可以洗埋頭仔呢? 洗唔洗另外再用洗頭水洗 b b 頭髮?

首頁

尾頁

跳至