懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: No Rinse

我今日去,有貨,買咗一枝 Wash, 一枝Shampoo,(試吓)For坐月用

民房

D Bath 冇貨呀要訂, 我都訂咗10支bath同5支wash
該用戶已被刪除

大宅

thx hilling

民房

呢隻嘢我之前買左架喇, 不過現在咁平點都要買番d 我試過body bath同埋body wash兩隻都唔錯, 效果好爽好滑

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

我6月29日星期四上去, 個sales哥哥話呢個promotion做到7月底 佢地而家暫時冇貨, 要7月中才返貨, 大家如果想買多d就可以7月中上去.

另外, 如果大家在7月尾之前訂過貨, 8月份仍然可以用呢個價訂貨.

不過而家買少量, 譬如我買左body bath, body wash, shampoo各一支就可以即時攞走. 報告完畢.

民房

原文章由 方麗娟 於 07-6-30 11:10 發表
我6月29日星期四上去, 個sales哥哥話呢個promotion做到7月底 佢地而家暫時冇貨, 要7月中才返貨, 大家如果想買多d就可以7月中上去.

另外, 如果大家在7月尾之前訂過貨, 8月份仍然可以用呢個價訂貨.

不過 ...

我都訂左貨呀, 之前都聽過好多媽媽都話好用,我朋友都有用緊,佢都話隻body bath同埋隻body wash最正

民房

原文章由 hillling 於 07-6-18 14:42 發表
今曰上去代理商處補貨買番2支沖涼液比囡囡用,原來佢哋今日開倉呀,成條line一律$40蚊咋,比平時平一半有多,我忍唔住買咗成6支

請問訂咗貨嘅媽媽收到電話叫取貨未呀,佢哋話7月中有貨,但我至今還未收到電話?-( 呢?

民房

原文章由 hillling 於 07-6-18 14:42 發表
今曰上去代理商處補貨買番2支沖涼液比囡囡用,原來佢哋今日開倉呀,成條line一律$40蚊咋,比平時平一半有多,我忍唔住買咗成6支

我今日終於收到電話啦,

大宅

call back la..... she say saturday will deliver.
i total buy 14 bottles

民房

Hello. can i ask what's the difference usage for the bath and wash? which one is better for confinement period? please advise. Thank you

民房

我今日攞左貨啦,佢哋話個優惠做到6/8號咋,

別墅

原文章由 KCInHK 於 07-7-27 23:09 發表
Hello. can i ask what's the difference usage for the bath and wash? which one is better for confinement period? please advise. Thank you

BATH係同bb 或你自己沖涼時用架,即係開左盆水跟住倒少少落去,然後用呢d水沖涼!

WASH係同bb洗pat pat用的,bb痾左尿 / 屎後抺乾淨然後將WASH滋d落個綿花球度幫bb捽pat pat到起泡,然後再用毛巾 / 紙巾抺乾淨就可以換條新片,唔駛再用濕紙巾&爽身粉架喇!

我今日都去拎左十幾支喇!試過用上手好香好爽!不過bb未出世都係擺住先!

民房

請問知唔知佢哋bb展會唔會有呀!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

原文章由 sungirl 於 07-8-1 12:01 發表
請問知唔知佢哋bb展會唔會有呀!

會. 會有. 但係唔及開倉平.

民房

原文章由 豆豆B媽 於 07-8-1 12:11 發表

會. 會有. 但係唔及開倉平.

唔該晒, 因為我朋友冇時間上去買呀, 但佢話想試吓個效果先, 所以佢唸住喺bb展可以試吓.請問知唔知佢哋個攤位係幾多號

別墅

嘩!真係多謝哂版主的通知,我剛訂了washx10,bathx10,但優惠期內送貨要加$50.之前買滿$400就免費送貨.
我在醫院5日都係用wash+思詩樂乾綿抹身,每次去Tiolet後都抹,無咁臭(因啲經血味道),在出院前一日坐在床上用洗頭帽洗,因頂唔順"笠"住出院.我在浸會生,姑娘早上幫我沖下体後也給我這牌子的抹身巾抹面和身.
返屋企後就用熱水+薑/bath抹身!
現在只餘下wash一支,自己用來抹Pat, after 大大和Period來時小便後抹.等送咗貨來之後試下比BB用先.
正!!

民房

我今日去咗bb展見到佢哋個攤位,真係賣貴咗呀!好彩開倉嗰陣買咗

民房

原文章由 taxigirl 於 07-8-6 20:40 發表
我今日去咗bb展見到佢哋個攤位,真係賣貴咗呀!好彩開倉嗰陣買咗

呢隻嘢我喺bb展都有試過, 原來佢哋之前咁平仲平過bb展,早知早D上網啦:-( 唔知依架仲有冇得平呢:-(

民房

請問佢哋現在仲有冇優惠呀, 如果有係甚麼價錢呢

首頁

尾頁

跳至