跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

Re: 有冇媽咪住海麗?入來傾傾.

一d都唔難入

大宅

papa_611

劍鳴
papa_611 寫道:
咁你地d小朋友係邊間幼稚園讀書??

大宅

hi,

民房

kathysuen 寫道:
papa_611

劍鳴[quote]
papa_611 寫道:
咁你地d小朋友係邊間幼稚園讀書??
[/quote]

邊一級? 好唔好?學費如何??

大宅

請問你哋有冇小朋友出年讀k1 ga?

大宅

原文章由 puimimi 於 07-7-1 20:44 發表
請問你哋有冇小朋友出年讀k1 ga?

我bb出年入k1ar.你bb都係ar?

大宅

我都係住海麗!!
想問問Lee区有邊幾間小学好AR??
謝謝!

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

:) , 我都係住海麗, 有三個細佬(9.5, 8 & 4.5), 全職媽咪.

大宅

原文章由 kahin2005 於 07-7-3 21:38 發表

我bb出年入k1ar.你bb都係ar?

係ar.....你諗咗報邊間幼稚園未ar?

大宅

原文章由 puimimi 於 07-7-5 17:11 發表

係ar.....你諗咗報邊間幼稚園未ar?

冇ar.我對幼稚園冇乜特別要求,衹要新凈,老師有禮貌,咁就得啦,因小朋友呢個階斷係學習群體生活同埋禮貌.輕輕鬆鬆唔好咁大壓力.諗往仁愛堂,近近地,又新淨.

有冇人知呢間O唔OK ar?

大宅

如果淨係要求咁樣,,仁愛堂OK!!衹要新凈,老師有禮貌...我個女讀左2年啦!!始終學校都新,,有好多野要改進....我反影過好多問題..主任,校長全部都有改善....老師對我女都好好...個別家長會有其他投拆,,但我自己見學校不斷改善.已OK!!!

大宅

有冇海麗全職媽咪想附近識多朋友,有時見下,樓下食下野,傾計呢???我有3個細路....24歲...有的pm我..無乜朋友...有時好鬼悶...

民房

睛靈勳章

Hi~
我都是住海麗邨.
:-D  :-D  :wink:  :pint:  :lalala:  :lalala:  :hammer:

大宅

Hi, 我唔系住海麗, 不過睇住海麗村起. 我系住對面的. 請恕我八掛, 你地好利害呀, 有 3 個小朋友. 真系佩服, 我有兩個女, 有工人幫手都感到吃力 (因為我要返工). 如果無人幫自己湊兩個我都唔得, 何況系 3 個, 真系好勁 !

大宅

hello...Rubyno928...你往對面邊度呢?我媽咪往宇睛軒.....我小朋友成日都會去會所玩呢!!

大宅

睇返之前綱頁,原來原本已有topic講海麗,,原來依度仲有好多海麗媽咪呢!!hello,,ringo1314...kathysuen...puimimi...sunflower33.....kahin2005....bmw....crabtree...cckam....moondylan....fpy...papa611....有冇興趣做朋友???

大宅

原文章由 suki2000 於 07-7-13 13:27 發表
睇返之前綱頁,原來原本已有topic講海麗,,原來依度仲有好多海麗媽咪呢!!hello,,ringo1314...kathysuen...puimimi...sunflower33.....kahin2005....bmw....crabtree...cckam....moondylan....fpy...papa611....有 ...

有ar.搬o左來兩年,連隔離屋都唔識,見面會打個招呼.

大宅

原文章由 suki2000 於 07-7-13 13:16 發表
hello...Rubyno928...你往對面邊度呢?我媽咪往宇睛軒.....我小朋友成日都會去會所玩呢!!

你好幸福呀, 同媽咪住的近, 有物事都有人幫下, 照應下. 我住泓景臺, 我大女好多同學仔住海麗村 ga. 你小朋友幾大 ? 我大女 4.5 yr , 細女 1.5 yr. 平日都好少過海麗村. 不過去過海麗果間酒樓飲茶 (新開張時) , 去過海麗果間 Salon hair cut. 百佳去過幾次甘啦.

大宅

原文章由 suki2000 於 07-7-9 14:48 發表
如果淨係要求咁樣,,仁愛堂OK!!衹要新凈,老師有禮貌...我個女讀左2年啦!!始終學校都新,,有好多野要改進....我反影過好多問題..主任,校長全部都有改善....老師對我女都好好...個別家長會有其他投拆,,但我自己見學 ...

請恕我八掛, 聽你地所講, 其實如果仁愛堂 ok的話你地無謂安排去第二度啦. 除非話呢間唔好. 因為選番自己同屋苑對大人同細路仔都會方便 d.

我入伙泓景臺時未有仁愛堂, 所以選了南昌的保良局.

大宅

原文章由 rubymo928 於 07-7-13 17:09 發表

請恕我八掛, 聽你地所講, 其實如果仁愛堂 ok的話你地無謂安排去第二度啦. 除非話呢間唔好. 因為選番自己同屋苑對大人同細路仔都會方便 d.

我入伙泓景臺時未有仁愛堂, 所以選了南昌的保良局.

sorry , 我打錯了, 應該是富昌的保良局, 不是南昌.

首頁
12345...11

尾頁

跳至