興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:vivianbabywai+發表於+14-2-6+21:04+

原帖由 beverly@mim 於 14-02-11 發表
下?點解既?
無講原因,只係話唔可以收咋

我只想要一個健健康康既bb就足夠 ...

大宅

回覆:診所護理同行jm揮手區

最衰都係老細D屋企人,星期六最忙最多人先嚟睇醫生,原本有1個鐘食飯時間變左得半個鐘,仲要寸你一句“你D小姐減肥都唔洗食飯啦!“ 我回答佢 “我唔食,肚裏面嗰個都要食,佢無聲出

子爵府

引用:最騎呢又最常見咪登記一個樣⋯入房又一個樣

原帖由 7evelyn 於 14-01-21 發表
最騎呢又最常見咪登記一個樣⋯入房又一個樣囉

大宅

回覆:診所護理同行jm揮手區

想問下各位做診所助護係唔係好辛苦架?因為我剛有一間診所請左我,我仲十五十六唔知做唔做好?我係新手做呢行的!所以問下各位jm 意見!謝謝!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:想問下各位做診所助護係唔係好辛苦架?因為

原帖由 Edison媽咪 於 14-02-28 發表
想問下各位做診所助護係唔係好辛苦架?因為我剛有一間診所請左我,我仲十五十六唔知做唔做好?我係新手做呢 ...
好睇你遇著咩醫生,我初入行時跟著個36y後生醫生,脾氣相當暴燥,我地做野慢小小都會發脾氣,記得當時有個P-time年紀仲大過個醫生,下下比佢鬧冇腦,你係咪人黎架?哩d類似說話,鬧到佢次次都喊好慘!講真人地都有阿媽生,駛唔駛咁。

水晶宮

vickyman 發表於 14-2-28 15:48
好睇你遇著咩醫生,我初入行時跟著個36y後生醫生,脾氣相當暴燥,我地做野慢小小都會發脾氣,記得當時有個P ...

咁衰架, 真係讀得書多都無用, 品格完全唔得
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

大宅

回覆:vickyman 的帖子

offer我個個係婦產科女醫生,話要我入房幫佢!佢offer我$9000算唔算少?

首頁

尾頁

跳至