跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 我今晚入院生第2胎啦!

恭喜恭喜, 祝母女平安, 一切順利!
[img align=left]http://www.bbjune.com/sign03.jpg[/img]

別墅

Milkylai,

勁呀! 咁快就可以生第2胎, 仲要係一個"好"字
加油呀! 祝你順順利利! 母女平安!
我哋會等你嚟報喜架
[size=small]Cammy

子爵府

子爵府

你真係好快手呀...係咪0605 你係最快呢???

恭喜恭喜, 祝母女平安, 一切順利!

複式洋房

嘩....好勁呀!!!
如果要我2年抱2...我真係....

祝...母女平安, 2 小B 都快高長大!!!

別墅

祝你順順利利, 生個好似哥哥一樣咁白嘅肥豬女~~

複式洋房

吓..咁快手.祝你順順利利..bb健健康康

別墅

加油!祝母女平安, 一切順利

禁止訪問

男爵府

恭喜.恭喜 祝母女平安,順順利利!!!

大宅

恭喜!!
祝囝囝囡囡身體健康!! 快高長大

大宅

恭喜!!
祝囝囝囡囡身體健康!! 快高長大

別墅

公起公起...真快手.....
順順利利 健健康康啦.....

Joanne BB 係呢度

大宅

恭喜恭喜, 祝一切順利!

大宅

恭喜.恭喜 祝母女平安,順順利利!!!

別墅

恭喜.恭喜

複式洋房

各位你地好,我今天已從醫院出來了
我是book37週5日開刀生,bb女重
7磅半,大家都平安出院,現在又要忘
啦!好多東西都忘了怎做,好像新手
媽媽,而且很掛住大仔,依家大仔在
我媽媽家,我才可揍,如果揍2個一
定不可能,因我大仔學行,很頑皮,
但真的很可愛,仲有錫妹妹好多次,
我好開心呀,好多謝05/06媽媽關心

大宅

咁快出左院喇~
又要開始揍b既生活喇,
真係辛苦哂你喇~
好好keep番好個身子喇~
小b女有冇相相睇下呀
anyway恭喜哂呀

大宅

好幸福呢 羨殺傍人呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

子爵府

出左醫院啦...身體幾好嗎...佞係咪因為第一胎開刀所以第2胎都係要開刀呀??太好啦...一仔一女..一個好字....真你恭喜哂啦....
Milkylai 寫道:
各位你地好,我今天已從醫院出來了
我是book37週5日開刀生,bb女重
7磅半,大家都平安出院,現在又要忘
啦!好多東西都忘了怎做,好像新手
媽媽,而且很掛住大仔,依家大仔在
我媽媽家,我才可揍,如果揍2個一
定不可能,因我大仔學行,很頑皮,
但真的很可愛,仲有錫妹妹好多次,
我好開心呀,好多謝05/06媽媽關心

首頁

尾頁