跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今晚入院生第2胎啦!

我上年5月12日生了第一胎Ian仔,
今晚入院生第2胎啦!是豬女來的,
心情一樣緊張,一年多的就多了
2個家庭成員,感覺好得意,好彩
大仔有我嫖媽及妹妹全程幫我照顧,
現在只是全心全意生B女啦!希望
IAN仔及B女都健健康康,一切
順利。亦希望可以再參與05/06
媽媽會的活動,因這年大肚,好多
FUNCTION都沒到。

男爵府

Re: 我今晚入院生第2胎啦!

希望你生產順利,母女平安!!!

大宅

嘩~恭喜哂呀~
加油呀~~我都希望你生產順利,
遲d上黎報喜呀

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Gongrats!!!! good luck with the baby girl!!!

大宅

好媽媽勳章

咁快又生第二個啦~~ 你就好啦~~~加油呀~!!!!!!!

大宅

嘩!咁快又生嗱?勁呀!
好佩服你呀!
祝一切順順利利!(唔駛痛咁耐就好嘞!)
恭喜恭喜!

別墅

wa~恭喜恭喜!!!
2年抱2
仲一個"好"字
祝母女平安~

禁止訪問

大宅

milkylai:

你就好la 一個好字 羨慕 c 我 la 祝順利生產 母子平安呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

男爵府

恭喜恭喜, 預祝母子平安!一切順利!

侯爵府

恭喜哂呀~
祝母女平安...

大宅

恭喜恭喜, 祝一切順利! 遲d帶兩個b出黎喇!

別墅

Milkylai,

o華!妳好叻呀! 我隔左7年先有緣生第二個, 你2年抱2,重係湊到個好字, 好勁呀!

祝生產順利, B女身體健康!

Milkylai 寫道:
我上年5月12日生了第一胎Ian仔,
今晚入院生第2胎啦!是豬女來的,
心情一樣緊張,一年多的就多了
2個家庭成員,感覺好得意,好彩
大仔有我嫖媽及妹妹全程幫我照顧,
現在只是全心全意生B女啦!希望
IAN仔及B女都健健康康,一切
順利。亦希望可以再參與05/06
媽媽會的活動,因這年大肚,好多
FUNCTION都沒到。
helencyl

別墅

恭喜恭喜!!! 祝你和BB平安!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

恭喜恭喜, 祝母女平安, 一切順利!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

恭喜恭喜, 祝母女平安, 一切順利!

複式洋房

恭喜哂呀~
祝母女平安

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

2年抱2真係勁呀
祝大小平安~~~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至