跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 我今晚入院生第2胎啦!

Congratulation
I'm also ready to my 2nd baby on end of Sept, my first baby now 1yr 1 months....nearly same as you...
I want to share your feeling......do you feel hard ?? But i think this is very happy !!!!

男爵府

恭喜晒呀!
又要開始忙了
不過忙都咁開心

大宅

好媽媽勳章

坐月期間一定要好好休息呀~~身体好先有力量照顧2個bb.
你就好啦~~我都要努力先

大宅

加油!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Milkylai 寫道:
各位你地好,我今天已從醫院出來了
我是book37週5日開刀生,bb女重
7磅半,大家都平安出院,現在又要忘
啦!好多東西都忘了怎做,好像新手
媽媽,而且很掛住大仔,依家大仔在
我媽媽家,我才可揍,如果揍2個一
定不可能,因我大仔學行,很頑皮,
但真的很可愛,仲有錫妹妹好多次,
我好開心呀,好多謝05/06媽媽關心

恭喜你母女平安呀!
要多多休息,仔仔有冇打擾你休息呀?
我年尾就生啦,希望阿仔可以合作吓啦
係呢,你點補身呀?
[url=]

複式洋房

唔好意思, 請問今年生的是否意外懷孕 or 預計中lei, 是否三year抱兩最好?

複式洋房

唔好意思, 請問今年生的是否意外懷孕 or 預計中lei, 是否三year抱兩最好?

大宅

Take care & Add oil!
原文章由 fannylie 於 07-6-28 10:45 發表

恭喜你母女平安呀!
要多多休息,仔仔有冇打擾你休息呀?
我年尾就生啦,希望阿仔可以合作吓啦
係呢,你點補身呀?

男爵府

恭喜晒~~~
又係好似舊年一樣咁熱,睇見你生我又想起舊年自己,咁快又生一個,仲係一個"女子"字,實在太羨慕啦,你要多D休息啦!!!

[ 本文章最後由 peggy@_@ 於 07-7-4 03:52 編輯 ]

複式洋房

請問今年生的是否意外懷孕 or 預計中lei, 是否三year抱兩最好?

首頁

尾頁

跳至