自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 覺唔覺得謝安琪兩公婆成日係度扮曬大明星

咁eason & e 嫂都係未結婚就有bb wor..又無乜人話佢地教壞細路...大家講到奉子撲承婚好似一件好差既事咁.......

大宅

:tongue:

大宅

我都係奉子成婚架,我又唔覺得有咩咁教壞細路,起碼連我90歲既婆婆都唔覺得有問題

我反而想講如果唔係有咗bb,我諗我都唔會結婚囉,更何況佢地係明星tim

大宅

我覺得大

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢夫婦好似工作量不多, 但又咁豪去[仁安]生仔, 吾通有屋企人幫手[找數]?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

wendykaka 寫道:
佢夫婦好似工作量不多, 但又咁豪去[仁安]生仔, 吾通有屋企人幫手[找數]?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

我估呢D都算入佢

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔係贊成未婚大肚,不過當事人都唔係18/22啦,而且積極面對,迎接新生命,謝安琪都唱左幾首歌表達佢既感覺,對BB既感覺,OK喎~

與其被傳媒偷拍,不如企出黎比大家影好過。同埋活動可能係佢地公司安排,may be... 呢d都係佢地既工作之一

水晶宮

外人覺得佢地工作量不多
其實佢地做好多野大家未必知
例如張繼聰作曲填詞俾其他歌手, 做幕後配音, 做mini-concert….etc
唔使大鑼大鼓話畀你地知

唔好睇表面啦

洋房

人在江湖, 身不由己, 與其閃閃縮縮避狗仔隊. 不如大大方方任你影
我唔係佢地fans, 淨係聽過謝安琪d歌一,兩次(在CD舖), 連歌名都唔知, 但覺得佢唱得幾好, 尤其是高音部分
未婚大

翡翠宮

從來冇留意過佢兩個喎 ........

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大宅

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至