自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

冒險樂園Fans入o黎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 冒險樂園Fans入o黎

我唔係成日去..不過可以話你知..如果你做會員既話..就會有一蚊一個coin換..唔駛2蚊一個咁貴...有d買得多,或者有coupon既話..可以幾毫子一個添

我仔仔多數會去買卷玩佢d games(波波池,火車,木馬等等)...如果玩飛既都係求其玩咋...會換玩具比仔仔囉..因為少去..只可以換d少飛既野

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我通常比個囡碌保齡囉
有時有coupon就---$30有30個/$20有26個
雖然我在線,但可能行開左

大宅

MegaBox開個主題公園大約年尾先開

禁止訪問

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

suilangmui 寫道:
o甘冇coupon要幾錢個代幣? 因為我地d coupon都用晒喇.

2蚊個呀..幾貴呀 :tongue:
雖然我在線,但可能行開左

大宅

碌保齡、扔波波、波波池、搖擺車~

玩碌保齡都無乜飛,有時換d小食比個女~

男爵府

suilangmui,

$50換25個代幣
$100換100個代幣
$200換210個代幣(唔太記得)

suilangmui 寫道:
o甘冇coupon要幾錢個代幣? 因為我地d coupon都用晒喇.

大宅

因為入$300落張咭到會有25個金幣送!

大宅

冒險樂園會員:如果會員咭有5000分就有得抽獎架~

複式洋房

kobecheung,

有咩獎抽呀? 要點做先有得抽呀? Thanks!!

kobecheung 寫道:

大宅

我都想知wor! 唔該!
另外, 我囡囡去到通常都會玩保齡球(不過冇票出嗰種wor)同掉波仔,射小型basketball之類...

joann1029 寫道:
kobecheung,

有咩獎抽呀? 要點做先有得抽呀? Thanks!!

[quote]
kobecheung 寫道:
[/quote]

禁止訪問

大宅

冒險樂園會員:如果會員咭有5000分就有得抽獎~
首先拿張咭去收銀處,問佢係吾係5000分就有得抽獎.
之後佢會張你張咭放係電腦到抽獎.
不過你睇吾到抽到d咩獎?佢只會話你知抽到d咩!
另外有咩獎抽?我都吾知,係d路人甲話有獎抽.咁咪去囉~
我就抽到100個冒險樂園金幣^.^
仲有!!!我吾知係吾係間間都有得抽架!粉嶺就有啦~

複式洋房

吾該你呀 kobecheung, 不過係幾時既事呀? 吾知而家中有無呢?

大宅

咁點樣有分?同埋點睇自己有幾多分?

男爵府

畀面勳章

我都係一個月玩一次到,兩姐弟每人只可玩一樣野,所以大約都係8個coins,所以入會時佢買一百送左60個,我到而家都未玩晒.

大宅

同埋冒險樂園裏面經常有d婆仔賣$1一個幣 === 佢地有咩野著數呢? 做會員都有la, 但唔知點解都有好多c9,88,幫佢地換ga喎, 有無人知ar?

男爵府

畀面勳章

chetwyn.mama 寫道:
同埋冒險樂園裏面經常有d婆仔賣$1一個幣 === 佢地有咩野著數呢? 做會員都有la, 但唔知點解都有好多c9,88,幫佢地換ga喎, 有無人知ar?

無卡果d同佢地買咪抵囉,出面2蚊一個,同佢地買就1蚊.

民房

冇人Big她走咩??

首頁

尾頁

跳至