自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 冒險樂園Fans入o黎

Sorry ar!!! 我係想問有無人知冒險樂園裏面經常有d婆仔賣$1一個幣有咩著數呢? 仲有ar, 我見個c9仲攞埋張chair坐响度一日ga喎!!!

大宅

joann1029 寫道:
吾該你呀 kobecheung, 不過係幾時既事呀? 吾知而家中有無呢?

上星期三既事,應該仲有既!!

大宅

eyan 寫道:
[quote]
chetwyn.mama 寫道:
同埋冒險樂園裏面經常有d婆仔賣$1一個幣 === 佢地有咩野著數呢? 做會員都有la, 但唔知點解都有好多c9,88,幫佢地換ga喎, 有無人知ar?

無卡果d同佢地買咪抵囉,出面2蚊一個,同佢地買就1蚊.[/quote]

咁佢地有著數??

大宅

想問下5000分係咪即係5000張飛呀??
同埋抽完奬之後d分會唔會無晒架??

複式洋房

吾該你呀kobecheung, 等我都係北角&香港仔試試先.

kobecheung 寫道:
[quote]
joann1029 寫道:
吾該你呀 kobecheung, 不過係幾時既事呀? 吾知而家中有無呢?

上星期三既事,應該仲有既!! [/quote]

男爵府

畀面勳章

我岩岩入會既時候,都有3張coupon,買$100送多60個coins,而且我都試過有個女仔送左張coupon比我,佢話就快到期,用吾著,0廿又好好彩多30幾個coins,0廿多左果d coins 佢地1蚊個買番出去,如無卡者就覺得抵啦,因平時要2蚊1個coin.

大宅

仲有ar, 我見d c9,88.., 佢地玩完,仲會"醒"十幾二十張飛仔比嗰個幫佢買coins0既c9 ga! :wink:

首頁

尾頁

跳至
熱門主題