跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 奧海城媽咪小聚,有興趣報名啦

[size=large]*奧海城小聚*
日期 : 6月26日
地點:奧海城二期地下意粉屋
時間:下午2:30pm
a=大人 b=baby
集合地點:意粉屋門口

1.kathysuen--2a1b
2.wolimo--1a1b
3.cuite.bb ....(遲d到4-4:30)等埋你--2a1b
4.mimiboooo軒軒識返0的朋友仔先--1a1b
5.ct1014--1a1b
6.bubu*mu
7.伴伴me ....(伴伴當天係半歲生日..好嘢)
8.edith@rex......我又黎我又黎
9.fonny.... 我又想黎(卓晞仔當日又係半歲生日呀... 同伴伴同日呀)--1a1b
10.小露比(瑤瑤當日7個月大嚕)--1a1b
11.LMCK.....我都黎--2a1b
12.mandy....yeah彤彤又黎搞搞震--1a1b

我有兩隻大小魔怪""

大宅

snoopy
係聽日呀

別墅

oh...sorry

大宅

好媽媽勳章

*奧海城小聚*
a=大人 b=baby

3.cuite.bb ....2a1b (遲d到4-4:30)等埋你
4.mimiboooo--1a1b 軒軒識返0的朋友仔先
6.bubu*mu
9.fonny.... 我又想黎(卓晞仔當日又係半歲生日呀... 同伴伴同日呀) 1a1b
10.小露比--1a1b
11.LMCK.....我都黎

大宅

你地就好啦! 咁大膽可以自己帶BB 出街, 我一個人唔敢同BB 去街, 只會在屋企附近行, 就算平時爸爸或姨姨陪我去街, 我都好緊張, 好擔心, 但唔知驚咩? 好羨慕你地咁叻.
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

珍珠宮

好媽媽勳章

cat.siu 寫道:
你地就好啦! 咁大膽可以自己帶BB 出街, 我一個人唔敢同BB 去街, 只會在屋企附近行, 就算平時爸爸或姨姨陪我去街, 我都好緊張, 好擔心, 但唔知驚咩? 好羨慕你地咁叻.

下~~有咩咁驚呀??
成日係屋企好悶嫁嘛,,帶bb出去行下望多d野,,
bb同自己都好開心嫁,,驚都要試下嫁喇
我有兩隻大小魔怪""

複式洋房

3.cuite.bb ....2a1b (遲d到4-4:30)等埋你
4.mimiboooo--1a1b 軒軒識返0的朋友仔先
6.bubu*mu
9.fonny.... 我又想黎(卓晞仔當日又係半歲生日呀... 同伴伴同日呀) 1a1b
10.小露比--1a1b
11.LMCK.....我都黎
13. hofamily315 ---1a1b

珍珠宮

好媽媽勳章

[size=large]*奧海城小聚*
日期 : 6月26日
a=大人 b=baby
集合地點:意粉屋門口

3.cuite.bb ....(遲d到4-4:30)等埋你--2a1b
4.mimiboooo軒軒識返0的朋友仔先--1a1b
6.bubu*mu
9.fonny.... 我又想黎(卓晞仔當日又係半歲生日呀... 同伴伴同日呀)--1a1b
10.小露比(瑤瑤當日7個月大嚕)--1a1b
11.LMCK.....我都黎--2a1b
13. hofamily315 --1a1b
我有兩隻大小魔怪""

大宅

其實都唔知自己驚咩? 我自己帶仔仔落樓下商場, 都是1個月前才夠膽, 之前未試過自己同仔仔出街, 落樓下都未試過, 好似自閉咁, 朋友約我食飯, 都要老公和我一起, 及在我家樓下酒樓食, 否則我會婉拒.
唔知同我曾患產後抑鬱有無關係呢?
我會慢慢學習, 希望可以踏出第一步.
小露比* 寫道:
[quote]
cat.siu 寫道:

下~~有咩咁驚呀??
成日係屋企好悶嫁嘛,,帶bb出去行下望多d野,,
bb同自己都好開心嫁,,驚都要試下嫁喇 [/quote]
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

大宅

好媽媽勳章

我都好少架... 之前返工無機會,而家剛剛唔駛做野住,先試下咋.... 平時阿b日頭都好少跟我,可能聽日會好嘈都唔奇,但係我點都要試下...我就係唔想卓晞仔成日要工人姐姐唔要我

cat.siu 寫道:

珍珠宮

好媽媽勳章

[quote]
cat.siu 寫道:
其實都唔知自己驚咩? 我自己帶仔仔落樓下商場, 都是1個月前才夠膽, 之前未試過自己同仔仔出街, 落樓下都未試過, 好似自閉咁, 朋友約我食飯, 都要老公和我一起, 及在我家樓下酒樓食, 否則我會婉拒.
唔知同我曾患產後抑鬱有無關係呢?
我會慢慢學習, 希望可以踏出第一步.
[quote]

可能都有d關係嫁..好難講..
不過初時佢未夠3個月果陣我都好驚自己1個帶佢,,
我怕自己搞唔掂丫嘛,,不過果時要帶佢返醫院覆診,,
變左一定要自己帶囉~~慣左就成日帶佢 :lol:
慢慢黎啦~~~ :lol:
我有兩隻大小魔怪""

別墅

我都好想黎呀, 不過我未去過奧海城呀!! 應該坐咩transport去呀??

珍珠宮

好媽媽勳章

cherrywbb 寫道:
我都好想黎呀, 不過我未去過奧海城呀!! 應該坐咩transport去呀??

你係咪join?如果係既..加自己個名同打埋幾多個人同b黎~
你住邊呀~?
我有兩隻大小魔怪""

別墅

如果我黎都係得我同bb囉. 我而家係太古住, 聽日會去油麻地住. 到底點搭transport 好呢??

珍珠宮

好媽媽勳章

cherrywbb

但你出發地係太古過黎,定係油麻地過黎先???
同埋你係咪join??
我有兩隻大小魔怪""

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

cherrywbb

你明天係咪出呀
我同你JOIN 埋,,因伴伴ME & EDITH@REX 一齊出呀

別墅

我都想黎呀, 不過可能會遲d先到. 同埋要天氣好先可以. 想問mtr到嗎? (點由港島line去奧運站個度呀??)

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

cherrywbb

去到中環站再行去另一邊坐就到奧運站

別墅

mimibooo
如果係join埋一齊既話,咁你係邊出發呀??我應該係太古mtr出發!!

珍珠宮

我係西灣河呀

pls check pm

首頁

尾頁

跳至