跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無小朋友讀嘉德麗的家長?

大家傾下計, 鍾意這學校嗎? 有無報暑期班?

大宅

Re: 有無小朋友讀嘉德麗的家長?

Venuscheng

你仔仔讀緊嘉德麗架? 我女女依家讀緊N1, 我都打算幫佢幫暑期班.

子爵府

KicoMami 寫道:
Venuscheng

你仔仔讀緊嘉德麗架? 我女女依家讀緊N1, 我都打算幫佢幫暑期班.

佢剛轉入去讀. 之前係d topic問bk 家長這學校好唔好, 唔係好多人回應. 不過主要老公贊成, 個仔今年會讀k2.
你會同個女報邊個暑期班呢?

子爵府

今日去嘉德麗報暑期班, 見到有小朋友上英文堂, 次次去都係見到個個白頭髮的肥西婆, 今次唔係, 今次見到個男外藉都老師, 佢說話好響亮, 他躲入玩具屋, 說:"In the house". 接住又坐上玩具屋頂, 因為第一次上不到, d小朋友笑得好開心, 他再上, 問小朋友係 ?? the house. 他們回答 :"on the house", 他又爬到枱底, 說"under the table". 我覺得都好生鬼, 小朋友又好開心, 不過唔知個班幾大的小朋友呢?

子爵府

我報唔到佢地d暑期班...因為我已經安排晒 :-( :-( :-(
:-)  :-)  :-)  :-)

子爵府

Josephing 寫道:
我報唔到佢地d暑期班...因為我已經安排晒 :-( :-( :-(

咁都唔洗 :-( , 即係話你仔仔已經節目豐富啦!

子爵府

其實我一早就想報佢地d暑期班...不過我好早打去時佢地話唔會有...咁我咪報出便果d囉.......點知又有:evil: :evil: ...
如果報到我都想bb早d適應該校
:-)  :-)  :-)  :-)

民房

果位男外籍老師係教k2 English, 我嗰小朋友都好鍾意佢
Venuscheng 寫道:
今日去嘉德麗報暑期班, 見到有小朋友上英文堂, 次次去都係見到個個白頭髮的肥西婆, 今次唔係, 今次見到個男外藉都老師, 佢說話好響亮, 他躲入玩具屋, 說:"In the house". 接住又坐上玩具屋頂, 因為第一次上不到, d小朋友笑得好開心, 他再上, 問小朋友係 ?? the house. 他們回答 :"on the house", 他又爬到枱底, 說"under the table". 我覺得都好生鬼, 小朋友又好開心, 不過唔知個班幾大的小朋友呢?

大宅

嘉德麗有無幼兒園讀,for 2 yrs old kid?學費呢?

子爵府

rhino 寫道:
果位男外籍老師係教k2 English, 我嗰小朋友都好鍾意佢

唔知我個仔今年會否被他教呢? 你小朋友升k3嗎?

子爵府

cool_girl 寫道:
嘉德麗有無幼兒園讀,for 2 yrs old kid?學費呢?

嘉德麗有幼兒園的, 你可打電話去問問詳情.
嘉德麗網址

大宅

Venuscheng

我幫阿女報左兒童普通話同埋兒註舞蹈班, 你呢?

大宅

Venuscheng

請問你仔仔係唔係讀LBam架?

子爵府

seti 寫道:
Venuscheng

嘩! 你咁神通廣大, 知道我個仔讀邊班, 你係咪學校教職員? 我都無講學校d嘜野吖!

子爵府

seti 寫道:
Venuscheng

嘩! 你咁神通廣大, 知道我個仔讀邊班, 你係咪學校教職員? 我都無講學校d嘜野吖!

首頁

尾頁

跳至