夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

又有男人係到"搵食"!!不知所謂!!

我好少係呢個夫婦情感版留言~~~因為我未結婚無老公~好多話題得個睇字~好少回應~~
最近有一個topic係"如果你喊,你老公會鬧定係哄返你"咁上下~?~~~於是我回應左自己情況,內容大意係男朋友開頭好好~而家就一喊就嫌我煩~

而今日竟然收到以下呢個男人ge BK私人信息
JcDaniel 寫道:
halo!唔好唔開心,如果妳想傾計就add我啦:[email protected],不過妳唔好介意我係man

我只係婦女醫護到回應!所以一定係睇左我係呢個版唯一一個回應就諗住搵我呢個 "失意"女仔"傾計"!
我唔知佢咩居心!不過就當我以小人之心度君子之腹!同佢三唔識7!!睇左我一個"好似唔開心" GE回應就咁關心SEND信息黎叫我ADD佢傾計!!咁"關心"一定另有目的!!
唔該D男人搵食行遠D!要識女仔就正正經經去識!!要搵人上床更加唔好係到識女人諗住傾計傾出情釣人上床!!要就叫雞雞去~~~明明另有目的但又要懶好人關心人叫人唔好唔開心??行遠D啦!!當我地女人個個無腦GA! 呢D男人以為女人咁易呃,佢地個腦都唔知生係邊到GA!而家女人好醒GA啦!!

男爵府

Re: 又有男人係到"搵食"!!不知所謂!!

鬧得好

不過可能呢個男士又真係想搵番個正經女友呢, 見你未婚pm你都好丫, 好過攪有夫之婦。

大宅

jlmaz,

勁!!!!!!!!!!!!!!!!咁到比你發覺到呀, ,請你繼續留意有無衺人係到,立刻通知一聲,等我地提高警覺,thx

洋房

唔係喎, 佢明知我有老公都 pm 我, 同你個 pm message 一樣, 我就問番佢 "我仲咩要同你傾計" 痴線...

複式洋房

全人類一齊貓俾佢囉,等佢傾過飽囉 hahahah ~~~
我的羊聽我的聲音、我也認識他們、他們也跟著我。
我又賜給他們永生.他們永不滅亡、誰也不能從我手裏把他們奪去。
我父把羊賜給我、他比萬有都大.誰也不能從我父手裏把他們奪去。我與父原為一。  (約 10:27-29)
天約的世界-http://www.mymicah.com/
方舟人家-http://hk.myblog.yahoo.com/BB-MAMA/

子爵府

marriagesec,

原來你都收到一模一樣GE 短信!!
咁就更加證明我唔係小人之人度君子之腹!!

呢個賤男!!最好睇到呢個TOPIC!
搵食行遠D呀!!呢到個個女人都係有腦GE良家婦女!!有老公有男朋友!!要搵食去雞場啦!
扮咩正人君子關心人呀!!嘔心!!不知所謂!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

哈哈..不用太在意...
之前有個"爸爸"都收過這種訊息

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

好勁呀,咁都俾你發現到。。。鬧得好!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

子爵府

估唔到原來呢D賤男飢渴到女又0岩男又0岩~~~~
搵目標都睇清楚係男係女先啦唔該

複式洋房

jlmaz 寫道:
估唔到原來呢D賤男飢渴到女又0岩男又0岩~~~~
搵目標都睇清楚係男係女先啦唔該
D賎人魚翁撒網.等我睇下你回果個TOPIC先..

洋房

我有老公佢都一樣send比我,同你一模一樣JcDaniel!大家唔好理佢!小心!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

多謝提醒!衰人

大宅

哈哈!呢d就叫做斷正....

複式洋房

唔...原來有咁多萬能插...dirty dirty

民房

係呀, 呢個人都有ADD我個, 我都唔識佢, 佢咁問我咩唔開心呀, 之後, 我就封鎖咗佢, 呢到係啲媽咪交流既地方, 揾食就行遠啲啦,

洋房

佢正衰人嚟架, 佢果日add 我, 佢問我仲咩唔開心, 講比佢知啦, 我米話"我好似唔識你喎" 跟住, 佢就話"現在識米得囉." 之後, 我都唔理佢, 仲封鎖埋佢忝呀, 佢太過份 , 呢到個個都有老公同男朋友, 揾食行遠啲, 你估我哋仲係啲無知婦愚咩, 我哋係精明一族,

子爵府

估唔到講左出黎...咁多人都話收過佢ge pm!!

呢個賤男有病ga~以為自己係"情聖"呀???有病入青山啦....呢到無"醫生"呀~亦唔好當自己係心理醫生,係人都"關心"呀!當我地d女人無腦白痴ga??咁易上當??發你ge春秋大夢~個腦生係pat pat到~~~
呢到個個人都有老公關心,再唔係有男朋友關心,再無的話,呢個網都可以搵到好多媽咪/姐妹關心!洗鬼你呢個三狗唔識7ge男人關心!彈遠d呀~再唔係"look"遠d!

別墅

版至可
洛威拿BB等有心人收養 :adore:

別墅

del
珍惜眼前人

侯爵府

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至