自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

楊恭如聲稱自己做第三者是因為單純,錯不在自己...

copy from apple daily

楊 恭 如 02 年 和 「 上 海 首 富 」 周 正 毅 傳 出 緋 聞 , 之 後 以 月 租 12 萬 元 租 住 半 山 裕 景 花 園 , 同 年 她 在 銅 鑼 灣 COVA 餐 廳 內 , 被 一 名 少 婦 當 眾 掌 摑 , 事 件 轟 動 一 時 ; 不 久 毛 玉 萍 出 來 表 示 「 我 是 唯 一 周 太 」 , 至 04 年 楊 恭 如 失 去 周 正 毅 這 個 靠 山 , 只 得 轉 戰 內 地 發 展 。 雖 然 楊 恭 如 一 直 否 認 跟 周 正 毅 的 緋 聞 , 但 其 搶 人 老 公 的 形 象 已 深 入 民 心 。

屢 做 第 三 者

日 前 楊 恭 如 接 受 內 地 《 南 都 周 刊 》 訪 問 , 記 者 要 她 談 談 周 正 毅 , 其 字 行 間 透 露 男 方 欺 騙 她 , 她 說 : 「 我 們 能 不 提 那 個 名 字 嗎 ? 我 對 過 去 交 往 的 任 何 男 友 都 是 一 個 心 態 , 對 對 方 有 感 覺 才 會 深 入 了 解 , 不 會 為 了 得 到 一 些 東 西 如 物 質 甚 麼 的 。 我 爸 爸 家 境 不 錯 , 我 在 加 拿 大 讀 書 時 沒 有 打 過 工 , 沒 有 進 入 過 社 會 , 沒 經 歷 過 爾 虞 我 詐 , 這 些 我 都 不 懂 。
「 當 我 開 始 相 信 一 個 人 時 , 對 方 卻 給 你 下 一 個 套 , 你 已 經 陷 進 去 時 就 不 知 道 該 怎 麼 辦 , 那 個 男 生 不 會 說 『 我 心 其 實 還 有 另 外 一 個 人 』 , 誰 會 講 這 種 實 話 ? 他 肯 定 會 說 『 我 心 只 有 你 一 個 』 。 」
楊 恭 如 稱 三 次 被 欺 騙 感 情 , 都 是 發 現 男 方 已 有 女 朋 友 , 她 說 : 「 感 情 上 我 覺 得 自 己 還 是 挺 失 敗 的 , 我 無 緣 無 故 擠 到 一 個 第 三 者 的 位 置 , 每 次 發 現 後 我 都 bye bye 不 再 聯 繫 了 。 我 老 是 有 這 種 遭 遇 , 因 為 我 容 易 相 信 人 , 比 較 單 純 , 人 家 說 甚 麼 我 就 信 甚 麼 。 」

指 錯 在 男 方

問 楊 恭 如 可 試 過 對 方 老 婆 找 上 門 ? 她 說 : 「 我 要 強 調 , 我 曾 經 歷 過 的 三 段 最 受 傷 害 的 感 情 , 都 是 發 現 對 方 有 女 朋 友 而 不 是 妻 子 ( 周 正 毅 和 毛 玉 萍 曾 被 揭 沒 有 註 冊 結 婚 ) , 這 三 段 錯 在 我 麼 ? 是 男 生 自 己 有 錯 誤 , 而 不 在 我 或 另 外 一 個 女 生 。
「 我 討 厭 人 家 欺 騙 我 , 他 可 能 編 出 『 我 和 對 方 已 沒 有 感 情 了 , 我 真 正 愛 的 是 你 』 , 這 些 都 是 廢 話 , 當 我 這 麼 說 , 當 別 人 也 可 以 這 樣 , 如 果 一 個 人 心 存 不 良 的 時 候 , 用 很 多 花 言 巧 語 , 用 心 來 騙 你 , 真 的 很 容 易 上 當 。 」
撰 文 : 曾 小 嘉

大宅

畀面勳章 陪月勳章

Re: 楊恭如聲稱自己做第三者是因為單純,錯不在自己...

夾大眼講大話

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

[size=xx-large]佢純?????
順順利利 大吉大利       

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

charmaine_1 寫道:

agree

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個個都話自己純架啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

講咩都得~邊有人知丫

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

佢讀書時已只接近富家子弟,要人送名牌或貴野,係非常出色ge'港女'。
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈..........................................
好大的笑話!
佢甘純,一定係飲純水大架啦!

mwh 寫道:
[quote]
charmaine_1 寫道:

agree [/quote]

珍珠宮

子爵府

佢係咪聰明得濟, 當所有人都係傻架~
唔好話俾人知, 佢唔知果d 所謂男朋友有老婆or 女朋友啦,
佢又唔係盲既, 而且,
佢咁識搵老細照, 又點會唔去起清人地d底先呀~
一陣搵左件 "寒底 "既咪 " 蝕"'囉~
做得第3者既, 好多都係本住自己將來會坐正既心態架啦,
咁梗係話之你有無老婆 or仔女丫,
總之 有 so 既 咪上囉~
錯不在佢?? 佢蹹乜野呀~
short 上腦呀??

侯爵府

水晶宮

我覺得佢同隻 “艇” 可堪稱娛圈狐狸精表表者

侯爵府

別墅

不知所謂

大宅

:tongue: :giveup

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢純???[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_759.gif[/img]

珍珠宮

佢真係當人係白痴仔咩, 以為人會信佢咩!!!
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢單純 ??? ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至