自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人用緊nokia N70呀?

我老公話成日死機,之後d來電記錄及信息會自動無晒wor ?-( 是否真呢?

大宅

Re: 請問有無人用緊nokia N70呀?

拎返去專門店同佢講有咁情況,佢會幫佢update個software~

別墅

sorry!其實我係想問用此型號的用家的手機是否這樣,因我懷疑我老公係專登手動取消
CeciLeung 寫道:
拎返去專門店同佢講有咁情況,佢會幫佢update個software~

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我老公由佢一出就用到宜家 , 咩事都冇.
可能你老公部n70跌過落地呱... :lol:

子爵府

我同我男友都是用n70,我就未試過啦..只係初初用就成日download野..導致hand機,而我男友試過無拉拉一開就開唔到,原來死左底板等了成兩星期才囉番部機咋....!!

男爵府

畀面勳章

我都無咁既情況..我仲覺得好好用tim

男爵府

醒目開學勳章

我老公都用呢部電話,都無咁既情況
我仲覺得好好用tim呀~~
可能我唔會dl野啦,所以唔會heng機。

男爵府

我用緊呀~無咁嘅情況 ?-(
我仲覺得好好用呀 :lol:

大宅

Lucky-Ma 寫道:
我老公話成日死機,之後d來電記錄及信息會自動無晒wor ?-( 是否真呢?

yes, me too....间唔中就hand機架打唔出添要重開機先可用番,
:fighting1: :sick: :wave: :hammer: :-) :-) :-?

別墅

o甘你部機會唔會無晒來電記錄同信息呢? thx!
swallowng 寫道:
[quote]

yes, me too....间唔中就hand機架打唔出添要重開機先可用番, [/quote]

別墅

swallowng 寫道:
[quote]

yes, me too....

大宅

我都係用梗N70,有時都會死機,不過熄機再開番就得喎,的RECORD唔會取消晒架。如果RECORD取消,好可能係換過張SIM CARD。
開心每一天

大宅

系間中会無哂RECORD!因為我系3G plan有時網絡問題收唔到3G會自動接收2G�咁就無晒RECORD la ! :-
:fighting1: :sick: :wave: :hammer: :-) :-) :-?

別墅

oic ! thx all ar

禁止訪問

睛靈勳章

首頁

尾頁

跳至