跳至

首頁

尾頁

大宅

邊度仲有游水尿片賣??

吉吉島同百佳廣場都沒有了
百佳d 亞姐話我知今年都無番過貨喎...
係咪唔出喇?

發仔未戒片
無游水尿片咪唔可以游水囉?
上年買落淨底最後兩張都用完了
知唔知宥無代替品呀?

thank you.

大宅

好媽媽勳章

Re: 邊度仲有游水尿片賣??

卓悅啦, 有goo.n 游水片片賣啦.
$26/3條.

應該多數卓悅都有得賣, 我琴日去左太子站
上花園街個間, 問下佢D sales, 因為放得唔起眼.
我入左3包啦, 有紅色同藍色.

質素比huggies 軟好多添

大宅

oh. thank you tabasco!
等我即刻去入貨先~

大宅

我響網上面去百佳買到游水尿片喎!應該只係門市無遮。

別墅

屈人士,萬玲,p佳,矮康...都有架,不過唔係間間都有架,tko 中心矮康有,尖沙咀屈人士都有......

男爵府

mothercare都有,不過唔知你方唔方便去買囉∼

複式洋房

玩具反抖城一定間間都有...

大宅

星期六去了HK Birth門市買, 有女仔用既游水尿片, 三條$3x有花花的, 可以唔洗再外面着泳褲, 都幾好的. 可以去睇下~

大宅

多謝大家熱烈回應
我已經係桌月買左一包男仔了
睇下邊隻效果好d
先再決定買番乞傑c定呢隻日本野先~

大宅

畀面勳章

如果係huggies, 今年少

大宅

舊年買左, 今年去沙巴前都再買多兩包, Hxxgies 3片, $24.9 反斗城. Mothercare 就$25...
出年希望唔駛用啦...?

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

別墅

I saw it at Shatin's 反斗城 yesterday, you can go there to buy it.

複式洋房

首頁

尾頁

跳至