自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

頭先係九龍城廣場門口,有個女仔大約5歲6歲喊哂,飛走左個汽球,好正常會追,呀媽勁惡扯住佢d頭髮唔俾佢追,叫佢收聲先幫佢執返,當時爸爸抱住細女,之後執返個波小朋友未收聲,個呀媽又扯佢頭髮,我好心痛,當時我唔係趕住接仔,我一定話佢,無論小朋友做錯咩都話,唔洗扯住d頭髮呀,希望呢位家長你會睇到,小朋友要慢慢教架

珍珠宮

回覆:頭先係九龍城廣場門口一家四口

poor girl

大宅

扯頭髮!!!小朋友都有自尊心!點解要對小朋友?

V塞娜  係囉~~好怕D人郁手郁腳~~  發表於 14-1-26 17:40

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

BK Milk勳章

扯頭髮

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

唔係掛

珍珠宮

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

扯頭髮
一種令對方又痛又冇晒尊嚴ge做法

水晶宮

公爵府

唉,
如果樓主出聲,
呢D番去肯定打得仲金,
人地點教真係管唔到,

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

引用:唉,如果樓主出聲,呢D番去肯定打得仲金,人地

原帖由 miemiemie 於 14-01-26 發表
唉,
如果樓主出聲,
呢D番去肯定打得仲金,
唉,我都唔想插手人地家事,但大庭廣眾咁樣,扯住頭髮推佢個頭,我真是鄧小朋友慘,曳可以慢慢返屋企教,仲要女仔,我好心痛

大宅

虎到金來勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

唔好話我黑心.....如果個女仔經常受咁嘅對待,到佢大個佢一定記得,咁....佢會點對佢呀媽(即係扯佢頭髮嗰個女人呢?)
到個女人老左,就受返晒架啦......

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:ccA_A 的帖子

王國會長

王國會長

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

首頁

尾頁

跳至