跳至

首頁

尾頁

大宅

多謝0601各位關心及問候~

我依個又大肚又腹膜炎做手術, 之後又傷口發炎再做手術既傻媽終於再上網喇~
多謝0601各位關心及問候~好多謝毛媽同paupau既支持同鼓勵!!!
我個傷口仲係要日日返醫院洗, 過幾日再見醫生, 應該到時都7788好番~

大家要小心身體!!! 原來... 生命真係好無常! 我無喇喇係鬼門關前行了一轉...

更加想講, 真係好鬼嬲... 我係"正苦"醫院, 俾d醫生擺左係"婦科"2日! 2日痛c都無人幫到...
要2日後先有"外科"醫生睇, 一睇已經要安排要做緊急手術!
做手術時我已經腹膜炎成肚dirty水... 之後傷口又發炎, 要去私家攪番好d手尾... 去"正苦"醫院, 真係睇自己好唔好彩!

[/url]

子爵府

Re: 多謝0601各位關心及問候~

ky2005
你終於上網啦........
見你到既TOPIC 即刻CLICK入黎...
見到你無事真係安心好多啦。

大宅

希望你快d100%好番啦~~
報咗平安要好好休息呀

別墅

見到你無事真係安心好多啦! 休息多D! wait for your good news!

大宅

祝早日康復!! 好好休息吧!!! 加油呀!!!

政府d 嘢係咁~ :tongue: 唔好激親自己!!

大宅

正苦d C人野,唔好激心,最緊要係自己同BB無事。
成日出入醫院的壓力係好難受,好明白架!

至緊要係平常心,雨過就天晴架啦!

大宅

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

大宅

祝早日康復! 努力加油 !!!

男爵府

yvonne, 見到你上BK, 我都放心d, 起碼你個情況已經比之前好咗.....

好快就會好番晒,唔駛擔心,繼續多D休息呀.依家食唔食到嘢?

隨時可以call我傾計架

大宅

ky2005,

見到你上到bk知道你情況都放心d, 休息多d啦, 之前一直聯絡唔到你都有d擔心, anyway, 保重身體呀

大宅

ky2005

見到你上來報平安,十分開心,記得休息多d,大人同bb都健健康康

子爵府

見到你上黎就好啦!之前真係好擔心你,祝你一家都身體健康!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]終於見到妳上嚟喇 祝妳快d快d好番晒呀

別墅

要好好保重身體,休息多d啦,大人bb都咁健康

大宅

goofyszesze,
記唔記得有2罐雅培係我度~ 遲d先約你交收喇~

paupau,
食野都okay了, 體重開始回升了, 不過同未懷孕時都仲有段距離~ 你feel到胎動未呀? 我唔係日日feel到, 有時都擔心, 不過又無理由成日去照... 下星期照結構了~

CreamPuff,
係呀! 知道你搵過我, 不過我個野蠻囡囡果幾日成日拎我電話玩, 打出電話.... 按過唔知咩掣, 攪到架機shortshort地, 果時我又係老爺奶奶家休養, 所以都無check清楚你邊個找我, 唔好意思~

其他媽媽,
多謝關心

[/url]

大宅

你番嚟就好喇。 希望你跟住都順順利利,平平安安,生個健健康康嘅BB。
[url=][/url]

洋房

很歡喜知道你的最新情況!記得多點休息,然後生個靚靚Baby.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Good to know you and your baby are doing fine.

Take care and be happy :-P

別墅

祝早日康復!

努力加油

伯爵府

ky2005,

見妳無事,真係安樂晒!

唉~~我就係一直都唔信政府醫院,我以前都領教唔少,聽埋妳哩單,更加對政府醫院100%無信心 學妳話齋,要睇好唔好彩,我諗我同妳就係果d唔好彩嘅病人囉

所以,我個囡前幾日發高燒,燒左2日都唔退,我第一時間入私家,住左3日今日先剛出院,原來佢出rose疹! 我有個fd個囝又係發燒唔退,去左政府急症等左3粒鐘都無得睇,直到個bb燒到40.x度,先俾佢睇先,同佢照肺,照照下抽筋,好慘 :cry: :cry:

首頁

尾頁

跳至