跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 whitebunny 於 07-7-8 13:04 發表
蚊芝媽,樂樂媽,寶寶媽:

謝謝你們
我同事話好似睇緊股票咁呀∼:mrgreen:

真係好險喎, 依家領先一票咋
對手都好犀利, 琴日追咁多既

大宅

最後衝次~~那個小妹妹好勁呀~~ 爬晒頭囉~!

原文章由 whitebunny 於 07-7-8 13:04 發表
蚊芝媽,樂樂媽,寶寶媽:

謝謝你們
我同事話好似睇緊股票咁呀∼:mrgreen:

子爵府

還有15分鐘,追唔到了∼

男爵府

卡樂媽,
你唔覺得好奇怪咩, 今日一日有咁多票?

原文章由 whitebunny 於 07-7-8 23:45 發表
還有15分鐘,追唔到了∼

伯爵府

"阿靜"追得好勁既
原文章由 ricebb 於 07-7-8 13:09 發表

真係好險喎, 依家領先一票咋
對手都好犀利, 琴日追咁多既

子爵府

其實係呢幾天都突然多左好多票呢∼
現在最緊張的是第5名,剛剛又轉左BB了∼

第三名俾人投訴添啦∼最衰都是有人搞鬼,搞到個比賽cheap哂:tongue:

原文章由 yon 於 07-7-8 23:53 發表
卡樂媽,
你唔覺得好奇怪咩, 今日一日有咁多票?

子爵府

呵呵呵∼終於玩完了∼

多謝大家對卡樂B的支持呢

[ 本文章最後由 whitebunny 於 07-7-9 08:01 編輯 ]

子爵府

Post 多一次先:mrgreen: :mrgreen:

各位有份幫卡樂B的靚太:

mybabyface的比賽已經有結果了, 卡樂B是第二名呢

我都估唔到一個不是大機構搞的比賽都可以有咁多是非呢∼可能大家永遠都覺得自己的BB是第一位吧∼

老套d講句,卡樂B就算不是冠軍,我已經覺得她贏了,因為大家除了自己投票之外,都好努力幫卡樂B找票源,除了這兒8月媽媽會的成員,還有我在BK認識的教書媽咪,佢地連自己學生都叫埋幫手∼

當然還有我的同事,親戚啦∼最攪鬼是我的學生,他們今早很緊張的問我是不是第二,原來他們昨天又是總動員拉票,在自己xanga叫人投票之外,所有討論區都不放過,有個仲攪笑,跟我說明明下午出門上街時,卡樂B領先好多票的,所以他便放心上街去,怎料晚上再看時,對手已經是過了千票,激 c 人:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

當這兒越來越冷清的時時候,卡樂B還得到你們咁多人的支持,我真的好感動呀∼ :-( :-(

伯爵府

卡樂媽,
儘管我人冇上bk, 但仍然心繫8月mami & 8月bb:mrgreen:

原文章由 whitebunny 於 07-7-10 08:55 發表
Post 多一次先:mrgreen: :mrgreen:

各位有份幫卡樂B的靚太:

mybabyface的比賽已經有結果了, 卡樂B是第二名呢

我都估唔到一個不是大機構搞的比賽都可以有咁多是非呢∼可能大家永遠都覺得自己 ...

首頁

尾頁

跳至