美容扮靚

跳至

首頁
12345...27

尾頁

大宅

i want the information pls

pls pm to me, thanks

禁止訪問

複式洋房

原文章由 樹熊媽媽 於 07-7-5 21:18 發表

胸又真係未試過,都好呀,事關生過又上得三將幾,開始有d lum同下垂呀,每次幾錢呀?出面好少有,問過一係要成400-500一次,太貴la~

樹熊媽媽,
做胸2佰幾元一次, ok架, 我今晚先又做完!

Vir豬豬,
唔可以只係睇3幾日磅數架, 要忍下, 2個星期磅一次, 最好朝早起身未食野前磅, 因為空肚, o甘會準d同埋開心d。慢慢黎啦, 你開始o左唔係好耐之麻! 加油!

阿里安

你又係唔係開始o左好耐之麻, o甘快已經覺得鬆o左, 其實你已經有成績啦, 幾好架喇, 慢慢黎, 唔好心急, 增肥容易減肥難呀, 加油!!!!

joey,

你叫亞wing唱歌, 我怕佢唱到收唔到口喎! 唔好攪到我地o甘慘好喎!

民房

原文章由 ericachung 於 07-7-5 23:08 發表

樹熊媽媽,

Vir豬豬,
唔可以只係睇3幾日磅數架, 要忍下, 2個星期磅一次, 最好朝早起身未食野前磅, 因為空肚, o甘會準d同埋開心d。慢慢黎啦, 你開始o左唔係好耐之麻! 加油!

阿里安

你又係唔係開始o左好耐之麻, o甘快已經覺得鬆o左, 其實你已經有成績啦, 幾好架喇, 慢慢黎, 唔好心急, 增肥容易減肥難呀, 加油!!!!

joey,

你叫亞wing唱歌, 我怕佢唱到收唔到口喎! 唔好攪到我地o甘慘好喎!

Erica, 多謝你呀!阿Ring今晚幫我度完我都好開心呀!同埋同大家相處耐左真係覺得你地好好人好攪笑。

我走o個時好大雨喎,你走o個時好o的未呢?

Joey,多謝你o既推介,阿Ring把聲好磁性喎,有機會叫佢唱下先!不過我而家頂倒喇,G5都ok,最鍾意G5同照燈,o的燈o既顏色好舒服。希望下次淋巴都可以頂得順啦!

Turn on the radio, blast your stereo right now!

別墅

原文章由 ericachung 於 07-7-1 22:49 發表

樹熊媽媽:
有無做過光機呀, 幾好架, 做完好補濕, 同埋D毛孔細晒!
同埋有無做過胸部護理, 可以將胸D肉掃返埋胸度, 同埋D肉實d, 無o甘鬆!

:-( 可是一齊減肥嗎?pm我

禁止訪問

複式洋房

原文章由 阿里安 於 07-7-6 00:14 發表

Erica, 多謝你呀!阿Ring今晚幫我度完我都好開心呀!同埋同大家相處耐左真係覺得你地好好人好攪笑。

我走o個時好大雨喎,你走o個時好o的未呢?

Joey,多謝你o既推介,阿Ring把聲好磁性喎,有機會叫佢 ...

我走嘅時候都好大雨呀!
其實你d吋數都已經落得幾好架喇, 比d心機啦! 有d耐性先得架! 加油!

洋房

原文章由 ericachung 於 07-7-5 23:08 發表

樹熊媽媽,

Vir豬豬,
唔可以只係睇3幾日磅數架, 要忍下, 2個星期磅一次, 最好朝早起身未食野前磅, 因為空肚, o甘會準d同埋開心d。慢慢黎啦, 你開始o左唔係好耐 ...

erica
我擔心係反反彈呀,我去佐6次,mug都末見到:-( :-( :-(

禁止訪問

大宅

我想要資料呀pm我呀thank you

大宅

貓貓豬,
我都想要d資料, please pm me, thanks~

複式洋房

原文章由 水果 於 07-7-8 01:02 發表
ericachung ,貓貓豬:
見你地減得咁好,我都心郁郁,我想問$3288係唔係唔需要再比其他減肥油錢 會唔會hardsell 減肥期間需要做運動嗎 有無話唔比食咩 贈送個瘦面真的完全免費嗎 唔好意思太多想問, ...

無其他附加費, 打電話去搵亞wing約就得架喇! 減肥嘅時候當然最好加埋運動啦, 不過我呢d懶人都無做運動架, 食野方面佢會比d餐單你參考下, o甘你減得肥, 都要注意返飲食啦, 肥嘅原因都一定同食野習慣唔好有關, 唔係減極都係o甘肥架啦, 同埋減完又回復原形o甘食, 一定會彈返架喎, 所以要響減肥嘅同時改善埋d唔好嘅飲食習慣, o甘第二時減完都無o甘易肥返! 知道嘛!

複式洋房

原文章由 Vir豬豬 於 07-7-7 22:28 發表

erica
我擔心係反反彈呀,我去佐6次,mug都末見到:-( :-( :-(

你幾耐去一次先 , 一個星期一次=無去過, 初初一定要勤力d, 最好一星期2-3次, 同埋記得做完唔好即刻食野, 去做機唔係萬能架只係配菜黎架咋, 改變壞嘅飲食習慣先係主菜呀! 人地亞里安就係勤力, 差不多我次次去都撞到佢, 一個月唔駛已經減o左好多吋喇! 仲有呀, 減肥唔係神仙呀, 日日磅會日日跌磅, 要時間架, 如果日日都跌磅, o甘減果d係水黎架, 唔係脂肪, 你諗下你都唔會今日食多少少野, 聽日就即刻變肥妹啦, 所以比d耐性, 你要加油呀!

洋房

多謝你呀,erica

頭兩星期都有一個星期二次, 但這兩星期生病+m到, 只有一星期1次
但阿wing 又話唔使節食+做運動,原來唔係

複式洋房

原文章由 Vir豬豬 於 07-7-8 21:26 發表
多謝你呀,erica

頭兩星期都有一個星期二次, 但這兩星期生病+m到, 只有一星期1次
但阿wing 又話唔使節食+做運動,原來唔係

小朋友,
無人叫你節食呀, 睇清楚d, 係叫你改善你唔好嘅飲食習慣, 因為好多時係因為平時習慣食野太肥, 例如有d人食意食麥當勞, o甘咪要食少d o羅, 成日食炸野一定肥死啦, 有d人唔食菜, 唔食生果, 咪唔得o羅, 有d人lunch整碟干炒牛河, 咪死緊啦, 2千幾卡路里, 我前面都有教過其他人, 每個人每日需要嘅卡路里係體重x10, 即係140磅就要1400卡路里, 而每多3500卡路里=加1磅, 少3500卡路里就少1磅, o甘你一星期食2次牛河已經加1磅啦, 仲未計其他食多o左果d喎, o甘係咪要食得精明d, 計下數先呀?
同埋如果有時間就一定係做下運動會好d啦, o甘我地d懶人瞓覺都唔夠時間又點會得閑做運動呀!
明白未???

男爵府

請問大家係咪講緊"慈雲山"果間呀?
因為我睇下睇下覺得有d似我去開果間呀.
不過我都去左約1個月了, 去左大約6次, 但仲未見1%有成效.
我在想水腫的人和多脂肪的人減肥方法是否也是一樣呢?
因為我看見一些全身都好肥, 似係肥肉的人也是用g5, 魔幻倉等去減; 而我只下身肥, 很多人說我是水腫, 連阿wing 做完機後也說是水腫, 但同樣也是做g5, 魔幻倉等. 唔知係咪因為唔係對正下藥, 所以我沒有成效呢? 一點灰心呢!

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我本來一開始去就係想join人手通淋巴個plan, wing初時話應該有脂肪…… 總之變左減肥plan, 之後佢再check先覺得係水腫. Join乜都問題不大, 都無所謂, 唔肥唔腫咪ok!
不過佢地只係同我做過一次貼貼貼的那種機咋, 又無提議我要人手通淋巴. 其實我都想試下, 或者我再加試做人手通淋巴睇下得唔得啦.
我無11sleep, 我做唔到. 但我不太信過講法, 因為身體其實又會知時間呢? 只係可以話多d休息姐, 我見空姐明星睡無定時咪一樣好fit. 我咁講你唔好嬲呀, 我自己覺得咋. Sorry.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vkzone,

唔緊要啦,你可以同阿wing傾下,講出你既睇法,大家溝通下會好好多~
人既身體真係有"時鐘"架,我唔記得邊度睇番黎,人既身體o係唔同時間適合唔同運作,良好既生活習慣對於係唔係減肥既人都好重要~
我覺得唔好同明星比呀,個個人體質唔同,有d人根本唔易肥,藝人為左上鏡靚d,keep fit方法層出不窮,可能佢地有大量運動、唔食飯、餐餐食唔飽、吸煙、肥果排日日做機(有公司support)......等等~
我都剛剛一個月(中間有一個禮拜停左),度出黎數字上係有瘦,但我覺得唔明顯,阿wing提我食完飯唔好咁快坐(佢見我個肚減得好少),我諗諗下又係喎,因為屋企有工人,食完飯可以郁都唔駛郁 ......
既然join左,就比d信心,唔好心急(邊個唔想快d減到丫),我都係咁同自己講 大家努力呀!

原文章由 vkzone 於 07-7-9 11:04 發表
我本來一開始去就係想join人手通淋巴個plan, 但wing初時話應該有脂肪…… 總之變左減肥plan啦, 之後佢再check先覺得係水腫. Join乜都問題不大, 都無所謂, 唔肥唔腫咪ok啦!
不過佢地只係同我做過一次貼貼貼 ...

[ 本文章最後由 小草 於 07-7-9 11:36 編輯 ]

首頁
12345...27

尾頁

跳至