自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地覺唔覺得單戀雙城首主題曲好好聽呀, 我覺得好好聽呀, 仲即刻上網load 左落黎電話度

大宅

回覆:DongDongBB 的帖子

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

SOLLY~

我覺得係學"被偷走的那五年"........

wcpcelia  係有D似  發表於 14-1-28 12:31
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

初初聽係幾好聽, 但聽得多, 我覺得好悶, 無感情, 同埋好多音都好牽強, 好似就黎走音咁

伯爵府

首歌未身好聽,但唱果個唱得麻麻地

男爵府

幾好咼!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:你地覺唔覺得單戀雙城首主題曲好好聽呀

首歌係好聽,只是演唱那位,似乎有d音好似好牽強,唱唔到上去咁

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

林夏微唱,有D雞仔聲,但曲好.

KiTkIt2009  認同!  發表於 14-1-28 12:19

公爵府

我都覺得幾好聽!
박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

子爵府

回覆:Angelice-BeBe 的帖子

Agree

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

歌 ok~ 但合家歡時段播呢首會好眼訓

我都係鐘意之後家燕姐既《新抱喜相逢》多D

夠哂 high

yh114    發表於 14-1-29 16:37
jc2009    發表於 14-1-28 12:43

大宅

可惜搵錯人唱~~~

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:林夏微唱,有D雞仔聲,但曲好.

原帖由 808280 於 14-01-28 發表
林夏微唱,有D雞仔聲,但曲好.
低音唔穩,高音未到。我聽佢應該係可以練到,要去跟老師。

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

首歌好聽,但唱果個

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:歌+ok~+但合家歡時段播呢首會好眼訓+我都係

原帖由 wing514 於 14-01-28 發表
歌 ok~ 但合家歡時段播呢首會好眼訓

我都係鐘意之後家燕姐既《新抱喜相逢》多D
好hyper

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

減齡達人勳章

引用:首歌好聽,但唱果個

原帖由 KAHOI 於 14-01-28 發表
首歌好聽,但唱果個
係!浪費咗首歌

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我ok wor
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

伯爵府

環保接龍勳章

回覆 newcook 的帖子

歌相似有咩出奇, 似同抄係兩樣野O黎, 何況呢首兩文恩澄已經寫左5年, 只係今年先賣比tvb... 佢三年前的音樂會都唱過呢首歌... 唔係抄啦~

男爵府

我想問尋日陳茵微用IPAD聽果首國語歌叫咩名? 好似叫...XX好憎你.....唔知邊個唱, 好好聽.

男爵府

雞仔聲

難聽

首頁

尾頁

跳至