自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:求救,老公在大陸吾見[終於判決書已出..27-10番黎]

恭喜

禁止訪問

回覆:求救,老公在大陸吾見[終於判決書已出..27-10番黎]

子爵府

回覆:wa614 的帖子

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

引用:而家先得閒玩下電話……即刻同大家報平安佢

原帖由 wa614 於 14-10-27 發表
而家先得閒玩下電話……即刻同大家報平安佢順利番黎喇當見到老公番黎果陣真係好似發緊夢咁,難以相 ...
祝樓主永遠幸福

伯爵府

回覆:求救,老公在大陸吾見[終於判決書已出..27/10番黎]

再次入黎,恭喜樓主一家團聚

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆:求救,老公在大陸吾見[終於判決書已出..27/10番黎]

請勿打招呼~

公爵府

牛年勳章

一直都有追樓主post,見到你地一家團聚,好鄧你開心呀!祝福你地一家有幸福快樂的新生活,BB健康成長

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

而家先得閒玩下電話……即刻同大家報平安佢順利番黎喇當見到老公番黎果陣真係好似發緊夢咁,難以相 ...
樓主,好高興你一家團聚,祝福你們幸福快樂

珍珠宮

好媽媽勳章

恭喜
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一家團聚就好喇

男爵府

好媽媽勳章

恭喜哂, 終於一家團聚了

大宅

認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章

wa614 發表於 14-10-27 23:32

恭喜!!! 一家團聚了!

子爵府

牛年勳章

恭喜晒! 有咩緊要得過一家人齊齊整整

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

祝福你一家,永遠幸福快樂。

男爵府

經過呢幾日相處,大女開始對爸爸都無咁陌生,正如jm們所講雨過天晴希望日後1家4口可以幸福過日子
總結呢件事黎講有d錢係白白洗左,因為老公話吾洗比錢根本量刑時間都係9個月左右,可以話比人呃左,但始終我地對大陸既事一頭霧水有得博當然博啦……
至於佢起入面生活,無我地想像中黑暗
入面佢無比人打,吾洗操,生活只係食,睇書,睇電視,聽歌,一班人玩鬥地主咁就過一日,唯獨係d飯菜吾係人食,不過個個月我地有入錢比佢加餸叫做食得好dd,佢只係瘦左20磅左右無損手爛腳真係好好彩
呢件事終於可以完結,轉眼間2014年又差吾多踏入尾聲……多謝一直有你地支持,祝福,鼓勵,我永遠都會記得曾經困難時候有你們幫助過我共渡難關,在此祝福大家

emt1314    發表於 14-11-8 22:39
柏架山莊    發表於 14-11-6 17:34
catfield    發表於 14-11-2 00:21
dororo68    發表於 14-11-1 20:22
Yubi.T    發表於 14-11-1 15:56
愚妹妹    發表於 14-11-1 13:36
Gopher_Lo    發表於 14-11-1 11:36
noelching39    發表於 14-11-1 09:00

大宅

恭喜!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

回覆:wa614 的帖子

祝你一家永逺幸福快樂!無事就好!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

引用:經過呢幾日相處,大女開始對爸爸都無咁陌生

原帖由 wa614 於 14-11-01 發表
經過呢幾日相處,大女開始對爸爸都無咁陌生,正如jm們所講雨過天晴希望日後1家4口可以幸福過日子
總結呢件 ...
恭喜樓主一家!
雨過天晴,彩虹係你地面前!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:經過呢幾日相處,大女開始對爸爸都無咁陌生

原帖由 wa614 於 14-11-01 發表
總結呢件 ...
不幸中的大幸!祝幸福常在!

放下自在

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆:求救,老公在大陸吾見[27-10 已經番黎了]

首頁

尾頁

跳至