跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好有效既蛟膏

我今日帶左囡囡去新界,囡豬比d蚊3mins內咬左十幾粒,我朋友比左支藥膏囡豬用︿叫做"定膚康",一搽三兩分鐘就唔紅啦,勁呀!
11月4日出世的囡囡猪 歡迎參觀HOME@盈盈www.babyhome.com.tw/bb/144751

男爵府

Re: 好有效既蛟膏

請問咬之前搽上有冇防蚊作用, 定係咬左之後先有效? 請問你有冇試過細細隻既手提驅蚊器, 有用嗎? 還有是驅蚊貼紙? 想知幾有效..thanks

複式洋房

AKLAMY 寫道:
請問咬之前搽上有冇防蚊作用, 定係咬左之後先有效? 請問你有冇試過細細隻既手提驅蚊器, 有用嗎? 還有是驅蚊貼紙? 想知幾有效..thanks

我無用過細細隻既手提驅蚊器,我一向有滴花露水落囡豬D衫度︿有防蚊又香香

咬之前搽上有冇防蚊作用???唔知,我係囡豬咬左之後先用過
11月4日出世的囡囡猪 歡迎參觀HOME@盈盈www.babyhome.com.tw/bb/144751

大宅

我試過手提驅蚊器 & 驅蚊貼, 但覺得效果不大, 最後都無keep住用.

大宅

睛靈勳章

我個女比d蚊咬完, 腫得好勁, 又熱又痕, 成日搞到爛腳.
有咩是有效止痕,消腫呀?
del

複式洋房

我個囝又係, 給蚊針之後仲一大粒阿, 好返又會有疤印, 去親公園都係咁, 所以都不咁帶他去, 不過去公園之前有擦防蚊針d水, 都係不得囉,
'http://www.baby

首頁

尾頁

跳至