跳至

首頁

尾頁

別墅

有無興趣買兒童帳篷 / 波波球

hi, 我有朋友想訂波波球,我會group佢一起訂,你哋有無興趣集體購買兒童帳篷 / 波波球?

請按此

截止日期: 4/7/2007
1.) ~yellow~ , A07 x 1, B01 x 3

別墅

Re: 有無興趣買兒童帳篷 / 波波球

係咪得2隻款?

別墅

唔只兩款,有很多款。
你可以按下波波球兒童帳篷(2)兒童帳篷 觀看詳細資料。

民房

民房

民房

我都有興趣喎, 因我己有帳篷, 想再訂多一些波. 因我囝囝好鍾意玩波! 在屯門交收, 可以嗎? 唔該晒!

1.) ~yellow~ , A07 x 1, B01 x 3[/quote]
2) 小卓霖, B01 X 1

洋房

子爵府

我都有興趣,我諗緊買 A10 or A 7 ,我想問 A7 SIZE
可以入到幾多個3歲小朋友架 ?我覺得 A10 好似好大....

大宅

想問下d波波球..幾錢一袋???一袋有幾多個?thx

別墅

KANAS88,

我見到 d 波波球有平有貴,

貴的:100個/$100
平的: 98個/$70
300個/$180

j.wong,

A07:尺寸:126x122x138cm

A10:尺寸:86 x 86 x 105cm

你自己考慮下La, 我打算買A07,因為我想C6都可以入去玩,幫輕下

子爵府

j.wong, A07 x 1, B01 x 2
我想係屯門交收可以嗎 ?

別墅

我去取貨時,可以幫你取,因為我都住屯門

大宅

yellow,

我諗緊訂一個黎A7等阿仔一歲生日會可以俾d小朋友一齊玩(不過唔知佢地會唔會拆樓咁整爛)

所以我想問訂左大約幾時會有貨?

[ 本文章最後由 小程程 於 07-7-4 14:40 編輯 ]

別墅

小程程,

我會於5/7group 晒你地d資料比我個friend,佢話check左過數之後會馬上order,大約一星期會有貨(12/7-16/7)。

如果你想訂的話請盡快話比我知。

大宅

如果係十幾號有貨就ok喇,因阿仔21號生日.

1.) ~yellow~ , A07 x 1, B01 x 3
3) 小程程, A07 x 1

唔該唒!

[ 本文章最後由 小程程 於 07-7-4 22:21 編輯 ]

大宅

Hi! ~yellow~

如果係十幾號有貨就ok喇,因我囝囝都係今個月21號生日.

4) Sweetbaby2006, A07 x 1

唔該唒!

[ 本文章最後由 SweetBaby2006 於 07-7-4 23:33 編輯 ]

大宅

4) Sweetbaby2006, A07 x 1
5) hellodirty, A07 x 1, B01 x 1

Thanks

別墅

各位, 如有任何錯漏 / 更改, 請馬上通知. 至於戶口賬號, 已pm給你們. 集齊後, 會在明天 6 Jul 07 落 order. 大約一星期後到. 貨到後再通知大家!

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!3HFlEdacFxsitn.UIdtx/article?mid=47&fid=8

大宅

thank you so much, yellow
I had transfer the money to your account yesterday, pls kindly check

原文章由 ~yellow~ 於 07-7-5 05:56 PM 發表
各位, 如有任何錯漏 / 更改, 請馬上通知. 至於戶口賬號, 已pm給你們. 集齊後, 會在明天 6 Jul 07 落 order. 大約一星期後到. 貨到後再通知大家!

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!3HFlEdacFxsitn.UIdtx/articl ...
我要學習做會笑的媽媽

首頁

尾頁

跳至