跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 生前生後.....

Woow...
You gals are so fit and pretty!!
Let me post my before & after pics!!!!

Before Sophia after Hoyin (fat c9)
[img align=left]http://i185.photobucket.com/albums/x199/hoyinma/DSCN1087.jpg[/img]

After Sophia (fat c9 x2)....

[img align=left]http://i185.photobucket.com/albums/x199/hoyinma/DSCN1452.jpg[/img]

男爵府

hoyinma

你個樣好young呀~好心急見下你同你兩個寶貝!

大宅

YUP...就係99 囉...

MYLIM 寫道:
我諗suki係講...奶奶feel (奶奶~~即係第時你新抱)咁叫你吖. ~唔知岩唔岩~~

[quote]
maggieman 寫道:
咩黎架 [quote]
suki_pang 寫道:
我睇完maggieman 的 "剛生完anson仔"張相...
第一時間諗到o既係.....奶奶feel....
[/quote][/quote]

大宅

This one is after Sophia (cant see at the other post)!!!

fat c9 x 2....
[img align=left]http://i185.photobucket.com/albums/x199/hoyinma/DSCN1452.jpg[/img]

複式洋房

wa....haven't read the forum for just a little time but suddenly realised that I was "quoted"...haaaa...thank you very much Maggie for your compliment..but really, after delivery...it's pretty hard to get rid of the belly...I am soooooo lasy to do any sit up!!!!

http://haydencheung.shutterfly.com

伯爵府

chingko
我終於想起似你的那個女明星,好似叫區海倫

伯爵府

四年前

06年7月

07年6月 體重已回到未生前,可惜歲月摧人...
該用戶已被刪除

大宅

"可惜歲月摧人..."呢句真係..............
感同身受.................
照下塊鏡,好明顯成個師奶feel...跟住殘左...... :-(
真係呢..........想去抽脂!! 再拾一拾d眼耳口鼻!!
該用戶已被刪除

大宅

Maggie,
而家D電視成日賣整容廣告,你可以留意下!

照下塊鏡,好明顯成個師奶feel...跟住殘左...... :-(
真係呢..........想去抽脂!! 再拾一拾d眼耳口鼻!!

大宅

係啦 不過覺得好嘔心 :tongue:
chingko 寫道:
Maggie,

[quote]
[/quote]

洋房

我唔識post d 相上來, 我生之前同之後肥左30磅, 到現在...............個肚.........大到.........都好像4個月禁:-(
........現在坐MTR都有人比位我坐 , 早知當初生仔時叫醫生抽...................脂呀, 整容..................還 d全身麻醉!! 一次過,  唔洗減肥...........生仔之後反工靚曬, 唔洗比D同事細細話我.......吓........生仔殘成禁 :-( :-(

大宅

我都覺得自己生完又殘左,又老左好多,相片都影少了:-(

大宅

覺唔覺一影相......個身會自動搵位呢埋......遮遮掩掩咁唔想比人睇晒.....感覺真係好差.......
ricatong 寫道:
我都覺得自己生完又殘左,又老左好多,相片都影少了:-(

大宅

頭先換衫o個時去試下生之前著的牛仔褲~終於都著得返喇~~~~~~

伯爵府

恭喜你呀

kylieman 寫道:
頭先換衫o個時去試下生之前著的牛仔褲~終於都著得返喇~~~~~~

大宅

恭喜你呀~~~
我穿到上去,但個肚腩d豬肉仲頂住左,拉唔埋拉

複式洋房

唉...除咗牛仔褲, 我啲小背心全部都打入冷官 ... :-(

男爵府

MAGGIE, 自然美好D......我諗我依世都接受唔到整容依樣野呀!
係啦 不過覺得好嘔心 :tongue:
[quote]
chingko 寫道:
Maggie,

[quote]
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至