自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人公司用緊"清泉"

我公司一直用緊"清泉"蒸餾水的, 不知為甚麼呢? 六月中叫水, 到現在仍未送貨! 以往都是一星期派兩次水的.

有無人都係咁呢?

夏日流流, 仲要自己帶水番公司, 真係無引!

侯爵府

Re: 有無人公司用緊"清泉"

侯爵府

侯爵府

侯爵府

侯爵府

侯爵府

我公司都係用 "清泉" 蒸餾水 好多年啦, 以前間唔中都會漏吓單, 近呢幾個月就衰囉, 成鬼日漏, 電話錄音 (訂水) 又難打, 想搵客戶服務落單, 又話線路繁忙, 總知就好煩啦

我早幾個月問過 "清泉", 佢地話走左 d 人, 人手唔夠, 未上手, 攞到亂晒大籠......

但係幾個月後既今日, 依然係咁樣, 我公司用晒佢 d 水卷, 會轉過間冇咁嬲

別墅

你咪好彩囉, 我公司自2月新年後開始已經覺得佢好混亂, 電話落order常放飛機, 最後用fax/網上落order 才送貨. 收開月結單又唔寄來, 唔知係咪唔想收錢, 送比我地飲 ?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我屋企都係用清泉架, 呢排真係作死成日漏單, 明明打電話去落單confirm哂都會放飛機 :evil: 唔知係唔係就快執笠添呀

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

我公司都係用清泉, 用左幾年啦, 呢排真係成日 miss order 喎, 攪到我同事成日打去催佢地送過黎, 有時個電話又打唔通, 激死佢.

男爵府

好媽媽勳章

小黑咪 寫道:
我屋企都係用清泉架, 呢排真係作死成日漏單, 明明打電話去落單confirm哂都會放飛機 :evil: 唔知係唔係就快執笠添呀

我公司之前又係用清泉, 前幾個月用晒水卷想搵佢地再買, 但係打極都無人聽, FAX又唔理, 留E-MAIL又無反應, 跟住搵左第二間, 另外果間話佢地就快執笠添.

大宅

噤你地轉左邊間ar?
幾多錢一樽?

侯爵府

ywpw 寫道:
[quote]
小黑咪 寫道:

我公司之前又係用清泉, 前幾個月用晒水卷想搵佢地再買, 但係打極都無人聽, FAX又唔理, 留E-MAIL又無反應, 跟住搵左第二間, 另外果間話佢地就快執笠添.[/quote]

就快執笠 ???
我公司仲有幾百張水卷喎....

男爵府

早排用清涼點知接咗, 而家用"維他" . 平. watson 好貴

大宅

mandy_lee,
清涼close咗, 我最近有個行街sales 有新promotion 推銷.
我仲想下月訂清涼蒸餾水劵, 8月前訂水劵有gifts 送.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有無尖東返工既媽咪 ? 你地同邊間公司訂水 ?

複式洋房

我老公間公司之前都係用清泉,後來覺得d水味道怪左,用完水券後,都轉左買維他水券一年.一支都送,約23元支,水質和味道ok.

男爵府

清泉好平,但會計部好亂!

首頁

尾頁

跳至