跳至

首頁

尾頁

大宅

所有媽咪都已發付款通知書, 如果想一歲生日會取玩具
一定要於14/7存款,因為柏嘉要16/7收票

最低訂購是$5,000, 而與0608媽咪分開訂了,所以希望不要取消訂購, 因為會唔夠數,order要取消啦

不是參加生日會的媽咪也可以訂,
但要22/7 15:45去帝京酒店自取

已經有$5000訂購額, 但收唔齊數(最少有$5000),我就訂唔到啦, 暫已收$4,934
未入$$的媽咪,最好今日入埋,唔夠數訂唔到玩具嫁啦!
我要星期日點數量,星期一一朝寄票(唔可以bank-in,一定要收票)
見票先做野 (千期唔好寄失), 一切配合到,生日會就有玩具收啦

唔可以少左你一票架

clmk55855-------$138---已收
phibow------------$138---已收
evita825----------$661
laishan119--------$138---已收
寶貝bb-------------$231
Chloemon---------$138---已收
Sweetbaby2006--$138---已收
Mowaiching-------$308---已收
新紮媽媽---------------$326---已收
siuyaube----------$353----已收
Babydevil---------$80-----已收
bbtse-------------$0 (cancelled)
羊媽咪-----------------$0 (cancelled)
gracemak--------$428----已收
趴地熊-----------------$308---已收
kamkwok--------$210---已收
girahei------------$156---已收
CissyEric---------$156-----已收
獅子仔媽媽-----------$197-----已收
mslamlam--------$348----己收
funfunamy--------$328---己收
小奶奶-------------$445---已收
Fungmax-----------$660---已收
Mbdclub------------$249---已收
Total ------------$6,143

[ 本文章最後由 ChloeMon 於 07-7-16 09:40 編輯 ]

大宅

因為今早要寄出支票, 22/7才可有玩具取,時間緊迫,唔可以等啦!
未入數的媽咪, 唔好再入比我啦!

參加生日會的媽咪當日入場時取禮物
不參加生日會的,22/7 12:00或15:45去帝京酒店自取

首頁

尾頁

跳至