跳至

首頁

尾頁

大宅

0611樂b會聲明

因為最近有位媽媽在0612開了topic攪一歲party,而本身0612同時間已經另外有一個一歲party準備得7788,好多媽媽誤會後期攪party既媽媽係0611媽媽,皆因這個媽媽曾經參與過"非正式半歲生日會",實在令人懷疑何解0611媽媽會走去0612攪party,我已經了解清楚,這位媽媽已確實自己是0612既媽媽!!
所以希望唔會再有任何誤會,0611既媽媽係唔會攪屎棍的!!
另外麻煩秘書長suki_pang check番有無ida*yu既資料,去再次確實她是否0611會員列表上既一份子!!thankyou!!
by maggieman

伯爵府

Re: 0611樂b會聲明

有d咁嘅事 , maggie, 你好勁呀, 收到風

大宅

最主要都係唔想大家誤會姐!!

大宅

唔好意思都要講句,點解佢地咁疑心大,上次半歲又話要report,今次又賴係我地???信唔過就唔好搞咁多野.........好在maggieman見到同埋clarified返...thank you

大宅

傻瓜!!人地既事我地係呢邊傾下就無所謂,但最好都唔好插手,我都唔想理,但如果牽涉到會令人誤會既野,我覺得要攪得清楚d會好dd,唔係人地疑心大 係我小心d咁解
kylieman 寫道:
唔好意思都要講句,點解佢地咁疑心大,上次半歲又話要report,今次又賴係我地???信唔過就唔好搞咁多野.........好在maggieman見到同埋clarified返...thank you

大宅

Maggie, 我忍唔住, 係果邊話番佢

大宅

係個別人士o傘!!

大宅

我依家唔係屋企,最快要星期日晚先返

子爵府

別墅

maggieman 寫道:
因為最近有位媽媽在0612開了topic攪一歲party,而本身0612同時間已經另外有一個一歲party準備得7788,好多媽媽誤會後期攪party既媽媽係0611媽媽,皆因這個媽媽曾經參與過"非正式半歲生日會",實在令人懷疑何解0611媽媽會走去0612攪party,我已經了解清楚,這位媽媽已確實自己是0612既媽媽!!
所以希望唔會再有任何誤會,0611既媽媽係唔會攪屎棍的!!
另外麻煩秘書長suki_pang check番有無ida*yu既資料,去再次確實她是否0611會員列表上既一份子!!thankyou!!
by maggieman

首先申報我想回應唔係想
我係0612既媽媽,ida*yu係0612開咗嗰topic攪生日會,亦另有些0612媽媽覺得奇怪,但她澄清後大家亦明白什麼一回事,沒有責怪她。
而且當日她開topic時,本人完全沒有覺得有人來攪屎棍的意思,只是奇怪什麼一回事吧了。

我想怪就怪她回應妳maggieman,語氣太 啦,係咪?

我想大家亦是bk的媽媽,一切以和為貴吧。

大宅

接受到投訴,誤會ida*yu係0611媽媽,
自然要弄個明白,而家既然已經清楚晒,
加上已澄清佢唔係0611媽媽,就已經足夠,
請大家不必再回應此topic!!事情是時候結束!!

子爵府

swisslady&Maggie:
sorry現先知事件來去咩一回事,收回我之前在0612的post,so sorry.

大宅

no need to be sorry ar. 最緊要解開大家既疑團!!
伴伴me 寫道:
swisslady&Maggie:
sorry現先知事件來去咩一回事,收回我之前在0612的post,so sorry.

首頁

尾頁

跳至