懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 etbabe 於 07-7-3 15:19 發表
喺呀 ... 上星期六去照 ... 佢隻腳仔叉咗落我大脾到, 宿埋唔比我睇 ... 喺17週就覺得佢郁啦 ... 呢幾日開始仲成日踢我

我都係...17w開始feel到佢郁
聽日已經20w la
佢...間直係踢到停唔到low
一路照超聲波...一路係度拳打腳踢
遲d...佢開始踢得大力0既時候
我都唔知點算 !

男爵府

原文章由 kelly_0404 於 07-7-3 15:54 發表
政府話我預產期係 24/11, 但私家醫生就話我 1/12.
咁應該用邊個日子??

你咪當住早0個個先low
預產期0既野
成日都會變ka
因為..預產期...係因應bb 0既size去作出調整0既

男爵府

好媽媽勳章

Lilian926 荃灣港安 11/26 囝囝 (第一胎)
ho528man 聯合 11/24 囡囡(第二胎)
ctslhkc 東區 11/24 未知(第二胎)

大宅

yuki 法國醫院 9/27 囡囡(第一胎)
MoJoJoJo 香港港安 10/31 囡囡 (第一胎)
etbabe 養和 11/17 囝/囡(未知) (第一胎)
ISISYAN 仁安/威院 11/17 囡囡 (第一胎)
bbhellokitty St. Paul/東區 11/23 囝囝 (第一胎)
Phoebe 東區醫院 11/20 囝囝 (第一胎)
ctslhkc 東區 11/24 未知 (第二胎)
kelly_0404 仁安/廣華 11/24 囝囝 (第一胎)

侯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 lilian926 於 07-7-3 15:11 發表
Let me re-organize cin: :lol

ISISYAN 仁安/威院 11/17 囡囡 ...

loloyen 法國醫院 11/01 仔仔(第一胎)

複式洋房

dearkitty Canossa/東區11/19  未知(第一胎)
bbhellokitty St. Paul/東區 11/23 囝囝 (第一胎)
kelly_0404 仁安/廣華 11/24 囝囝 (第一胎)

別墅

dearkitty Canossa/東區11/19  未知(第一胎)
WIN PUN 瑪嘉烈 11/12 (未知) (第一胎啊)

別墅

Let me re-arrange by due date ah: :)

WIN PUN 瑪嘉烈 11/12 (未知) (第一胎)
etbabe 養和 11/17 (未知) (第一胎)
dearkitty Canossa/東區 11/19 未知(第一胎)

[ 本文章最後由 lilian926 於 07-7-3 17:03 編輯 ]

大宅

大家重左幾多呀? 腰位又粗左幾多吋呢?
我19週4, 重左10磅, 條腰粗左5吋.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 cookie215 於 07-7-3 17:21 發表

我依家都係同你一樣19週, 但死啦, 我都重左成最少11磅, 腰/肚圍都成35吋.

唔知咁係唔係肥過龍呢?

都差不多o者~~

大宅

依家你地安排成呀D野?? [/quote]

我本來想請我朋友個陪月架, 不過太遲決定.
佢已經full到新年喇~~

男爵府

我 22 wks, 重左 13 lbs, 33.5 寸肚 :loveliness:

別墅

原文章由 MoJoJoJo 於 07-7-3 17:36 發表
我 22 wks, 重左 13 lbs, 33.5 寸肚 :loveliness:

MoJoJoJo:

你的體重好fit wow.. normal le.. keep on and add oil la..:D

別墅

原文章由 kelly_0404 於 07-7-3 17:35 發表
依家你地安排成呀D野??

我本來想請我朋友個陪月架, 不過太遲決定.
佢已經full到新年喇~~ [/quote]

kelly_0404:

對啊, 今年火豬年多人有BB, 大部份的倍月已經full 晒! 我在week12 已經簽左個陪月了! 不過如果真的好想請, 你仍可致電去家務助理熱線, 應該有人可以幫到你架! :)

男爵府

原文章由 lilian926 於 07-7-3 17:38 發表

MoJoJoJo:

你的體重好fit wow.. normal le.. keep on and add oil la..:D

我好鐘意食 dessert 呀, 飯呀, 意粉呀果 d
所以都驚有糖尿架...
好彩唔係重得快
我個幾禮拜之後要飲糖水啦

別墅

原文章由 akbb2007 於 07-7-3 17:33 發表
akbb2007 QE ...

我想問下各位,知道左係囝定女既媽咪,你地肚臍對落有無一條線呀??

咁係直既定曲既呢???

首頁

尾頁

跳至