跳至

首頁

尾頁

大宅

All mom

開part 7 lu. 舊的cannot carry on!

伯爵府

好媽媽勳章

holiday,

hihi, 真係睇唔到嗎?? 你地都一樣??

侯爵府

睛靈勳章

係啦, 我都睇唔到d回應 尼個版面唔好, 由第一個messag水睇先! 我中意睇最update個 message! 成日要拉落去睇好麻煩

[ 本文章最後由 Meisuen 於 07-7-3 17:02 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 Meisuen 於 07-7-3 17:00 發表
係啦, 我都睇唔到d回應 尼個版面唔好, 由第一個messag水睇先! 我中意睇最update個 message! 成日要拉落去睇好麻煩

我都係咁話, 第一頁都還可以, 如果多幾頁, 咁咪....

btw, 你幅大頭相係咪生日老公送俾你o個束花呀?? 好靚喎.

大宅

完全唔識用

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

侯爵府

睛靈勳章

sarah,

係呀!:loveliness: 佢話我陀得辛苦, tum 下我開心喎 !:lol

原文章由 sarahlee 於 07-7-3 17:07 發表

我都係咁話, 第一頁都還可以, 如果多幾頁, 咁咪....

btw, 你幅大頭相係咪生日老公送俾你o個束花呀?? 好靚喎.

侯爵府

睛靈勳章

尼個新版冇書籤, 成日要入媽媽會所再入黎尼度, 好c麻煩

禁止訪問

侯爵府

睛靈勳章

:time: 早晨啦

大宅

唉....呢個新版真係超唔好用呀,有無得去返以前果個版架 真係著火呀~~~~

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

侯爵府

睛靈勳章

moondee,

咪係! 好多人都不滿 ! 係呢, 妳個工人ok嗎 ?

原文章由 moondee 於 07-7-4 10:40 發表
唉....呢個新版真係超唔好用呀,有無得去返以前果個版架 真係著火呀~~~~

伯爵府

hello all

meisuen

你老公真好, 話你陀得辛苦買花比你. 我生完連草都冇條

bk 個新版睇到我頭暈

侯爵府

睛靈勳章

dorchiu,

我牛一呀嗎 ! 佢咪送花囉, but佢好耐冇送架啦, 佢見我尼胎陀得辛苦, 咪tum下我囉 !

妳老公肯幫妳湊仔咪仲好, 仲實際

等待驗證會員

Hi , All ma

噚日見到無人回應仲以為你地無上來吹水tim, 轉左新版又唔靚又唔好用, 好唔慣, 真係新不如舊呀 , 我想問要返個"引 文" 係邊樹揾呀?

meisuen,
你仲話好耐無收過你老公既花? 你好似上次情人節都有收到, 你唔記得嘞? 我就真係好耐無收過, 今次生左個女比佢, 佢都唔識做:(

moondee,
你工人係bun bun 還是 印印呀?
]

侯爵府

睛靈勳章

BBKHC,

情人節我冇收花呀! 妳記錯啦 !

BTY, 妳快D改番妳條BAR 啦, 囡囡都出左世LOR!

原文章由 BBKHC 於 07-7-4 14:45 發表
Hi , All ma

噚日見到無人回應仲以為你地無上來吹水tim, 轉左新版又唔靚又唔好用, 好唔慣, 真係新不如舊呀 , 我想問要返個"引 文" 係邊樹揾呀?

meisuen,
你仲話好耐無收過你老公既花? 你好 ...

等待驗證會員

meisuen,

係哩, 你上次真係有收到你老公朿花, 跟住去左食西餐, 跟住拉埋軒軒去食cheeze cake 既? 唔係情人節咩, 咁我唔記得係你地乜特別日子嘞?

係喎, 唔記得改番條BAR tim, but 我唔好記得個步驟, 又要研究過

原文章由 Meisuen 於 07-7-4 14:50 發表
BBKHC,

情人節我冇收花呀! 妳記錯啦 !

BTY, 妳快D改番妳條BAR 啦, 囡囡都出左世LOR!
]

侯爵府

睛靈勳章

BBKHC,

嘩, 妳都幾好記性, 我差d唔記得左tim! 不過果次係舊年結婚週年呀 ! 係一支花咋 之後咪攪大左個肚囉 !

原文章由 BBKHC 於 07-7-4 15:08 發表
meisuen,

係哩, 你上次真係有收到你老公朿花, 跟住去左食西餐, 跟住拉埋軒軒去食cheeze cake 既? 唔係情人節咩, 咁我唔記得係你地乜特別日子嘞?

係喎, 唔記得改番條BAR tim, but 我唔好記得個步 ...

侯爵府

睛靈勳章

sarah,

妳怕左bk新版唔上黎呀 ?))))))))))))

原文章由 Meisuen 於 07-7-4 16:26 發表
BBKHC,

嘩, 妳都幾好記性, 我差d唔記得左tim! 不過果次係舊年結婚週年呀 ! 係一支花咋 之後咪攪大左個肚囉 !

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至