跳至

首頁

尾頁

大宅

all,
唔知點解BK改完版面, 回應唔到之前topic , 試吓開新版睇吓得唔得.....

子爵府

係丫. 我唔識用tim 丫. ?-( 點樣可以睇到最新發表架?

大宅

總之回應舊有topic就唔知飛咗去邊
在線又話我離線
見到呢個新版面俾d人勁罵, d官方管理員唔知c去边

[ 本文章最後由 fion88 於 07-7-3 21:58 編輯 ]

子爵府

fion88 ,

你好快咁睇2次尼句!

[在線又話我離線 ]

唉. 我尼個假期無上bk. 想溫書. 點知睇黎睇去都睇唔返新msg.
caseyma最後發表嘛...但都睇唔到. 學bk友講:我至在發up風啫....唔使咁認真改版.....女人係唸舊的.....我只愛old version.

子爵府

開晒新 topic 喇 !!

新版 睇到我頭暈... 差d 唔識回應 tim ??
我已研究左... 舊topic 因 置左頂所以不能回應

>>新-03年4月媽媽-(去街街)

>>新-03年4月媽媽-(返學啦)

>>新-03年4月媽媽(☆☆☆)

>>新-03年4月媽媽(Fun�美容)

>>新-03年4月媽媽(食譜.保健)

>>新-03年4月媽媽 [環遊世界 gallery]

我 開左 以上6個 新版, 下面 o個2個 我未開... 唔想太亂, 睇定d 先再算...

唔三唔四 Blog 俱樂部
03年4月媽媽[手作仔 gallery]

[ 本文章最後由 mmak 於 07-7-4 14:33 編輯 ]
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

fion88 & icycream,

我頭先去左 "去街街" 回應... 個 list 有show, 但 click 入去 又睇唔番 ??...
只睇到 6月26日 o既 message 咋 ??
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

icycream & mmak,
好似7月轉版後全部回應都睇唔到?-(
點好....唔通全部要再開新版

男爵府

總之新版 係好煩

大宅

無乜心機睇, 頭都暈

大宅

same as all of your comments !!

頭都暈 !!

大宅

all,

我又係睇到想c...

昨日研究咗成粒鐘,最終都係放棄.... :tongue:

子爵府

all,

我已經 testing 左 好多次, 我決定開過d 新 topic 喇 !! ... 大家等我一陣o下 ...

原文章由 fion88 於 07-7-3 23:28 發表
icycream & mmak,
好似7月轉版後全部回應都睇唔到?-(
點好....唔通全部要再開新版

大宅

係呀, 我都睇到想c呀! 又話有人發表但又揾唔到最update既嚟睇, 真係抵打呀! [

quote]原文章由 懿琳媽媽 於 07-7-4 12:41 發表
all,

我又係睇到想c...

昨日研究咗成粒鐘,最終都係放棄.... :tongue: [/quote]

大宅

mmak,

辛苦妳喇.........靚靚文書!!!

[ 本文章最後由 懿琳媽媽 於 07-7-4 13:47 編輯 ]

大宅

各位,

我10/6同兩個女去Icycream介紹既studio123元朗嗰個影樓度影相! 完本join plan b $688 有8個造型60張相soft copy, 我諗住彤彤4個, 莎莎兩個, 1個影全家幅! 點知阿妹怕羞唔肯影, 用餅氹佢影到一個造型咋, 大家姐影咗6個造型, 攰到佢c; 叫佢唔好影咁多驚佢攰, 佢又話要影! 嗰日book咗4pm, 影到8點幾; 等埋d相成9點, 卒之加多$400買晒213張相! 今次呢間冇幫我d女扮得咁靚又冇咁多衫揀, 但勝在夠自然, 整體都唔錯, 彤彤有d post仲係自己諗同自己做架! 我最鐘意係全家幅即係著自己d衫影嗰d, 真係好開心!

http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2090415862

大宅

係呀, 唔該晒我地既靚靚文書

原文章由 懿琳媽媽 於 07-7-4 13:45 發表
mmak,

辛苦妳喇.........靚靚文書!!!

大宅

彤彤媽,

我地3月尾都係studio123影了相.同妳一樣,又係加多$400要晒219張相.由於我地係06年3月bb會,所以有9個造型 & 70張相.
當日珩珩狀態幾好,d相影得幾靚.反而懿琳佢就麻麻地喇!!!同妳想法一樣,我較喜歡自然多些.

大宅

yeah! 懿琳媽, give me five!

原文章由 懿琳媽媽 於 07-7-4 14:18 發表
彤彤媽,

我地3月尾都係studio123影了相.同妳一樣,又係加多$400要晒219張相.由於我地係06年3月bb會,所以有9個造型 & 70張相.
當日珩珩狀態幾好,d相影得幾靚.反而懿琳佢就麻麻地喇!!!同妳想法一樣,我較喜歡自 ...

大宅

me too....新版面睇到頭都暈 !!

子爵府

shanshan,

你張 新 大頭相 好襯你 o丫(靚靚).... 你真係識揀o架o者...

首頁

尾頁

跳至