在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 TSZYUI 於 07-8-3 00:21 發表

e +咪忍囗囉!
生完阿妹我要食香蕉船!

好la...等你坐完月整比你食la...

侯爵府

做咩呢~~
我冇上黎三日個post 都仲係第二頁咋~?!
呢期個個都唔得閒~??

我地今次個"團"可以用平,靚,正黎形容~
因為唔使住hotel已經平左好多,
同埋我地住果度都ok 舒服,又有supermarket,food street,
又可以cooking所以算搞掂晒d bb既野食~
第一天到步,我地去左睇馬戲,需然中途津津同朗朗開頭有d 驚,而且又要餵佢地食野,但總算個show 都算好睇~!
第二日,我地去左水上樂園游水,朗朗開頭驚驚地~但後來就好踴躍咁玩水,津津就咋d ..一路都驚唔敢坐鴨仔,係後尾浸耐左先敢玩下~朗朗好醜怪,後來賴左poo poo ,好彩果時我地都差唔多走...佢冇在水中留下"記念品"~
不過下次都唔會再去呢個水上樂園lu~一來佢非常之user friendly.....個dressing room 同locker 係分開架...勁唔方便....同埋我地湊住bb根本咩水上活動都玩唔到...$130張飛,嘥晒啦~~去我地住果個club house 游好過~
第三日,我地d 大人真係帶住極疲累既身軀出發囉~~
我地去左動物園,其實都ok 多動物睇...又係行得唔係好甘...不過可能之前已經勁攰所以我地都行唔晒就走左lu~

我地計過~兩個人用左$1200左右,咁四個人即係$2400到啦~(車+住+食+玩+雜項)....三日兩夜,都算抵架啦~

喂~~下次我地可以組隊再去過喎...哈哈~

[ 本文章最後由 新紮媽媽 於 07-8-4 03:23 編輯 ]
愛是恆久忍耐......

男爵府

原文章由 新紮媽媽 於 07-8-4 03:10 發表
做咩呢~~
我冇上黎三日個post 都仲係第二頁咋~?!
呢期個個都唔得閒~??

我地今次個"團"可以用平,靚,正黎形容~
因為唔使住hotel已經平左好多,
同埋我地住果度都ok 舒服,又有supermarket,food street,
又可 ...

我哋開左part 3 傾啦!過去啦!

首頁

尾頁

跳至