跳至

首頁
12345...36

尾頁

子爵府

之前果篇我只可以睇到 1.7.2007--22:38
:wave:  :wave:

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wakaka....我頭先又係走去開新topic呀, 而家del左......

男爵府

新版bk攪到我頭都痛埋.............一句講晒"新不如舊"

大宅

哇, 眼都花埋, 好唔中意.

看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

男爵府

入黎say hi先!
而家呢個bk好似而家後生仔既論壇咁,好鬼花,都要時間適應啦!

大宅

hello大家好嗎?long time no talk! Loretta之前contact你兩次but你电話冇人聽。

哩排好忙呀!楠楠好掛住蝶翠峰d朋友仔,哩度好靜冇物小朋友,你地得閒來我新居look look 呀!西鐵都到!

wu wu, ,loretta, rosan幾時去disney預埋楠楠呀:D

rosan, sorry呀太忙唔記得你包片tim,你仲有冇?我老公會入去我叫佢取,你計佢$得la!:lol

我家中未上得網,而家係school,可打电話比我

大宅

呀!唔記得問大家,边度有游水尿片買?

大宅

deam,

包片片已用左啦.
游水片係玩具反斗城有.
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

子爵府

好辛苦~~好暈

呢個 BK 就黎 PK, 次次睇到暈 TOR TOR,
作嘔作MUN,
我想死~~~

男爵府

作嘔作MUN

大宅

原文章由 chan-loretta 於 07-7-5 02:52 發表
作嘔作MUN

有左

子爵府

原文章由 rosan, 於 07-7-5 19:20 發表

有左
係有既......有咗.......
焦慮症, 又名經前緊張侯群症....

大宅

我患左經期乳房痛.
痛到得人驚, 自己high下都痛, 驗左又無嘢.
好煩, 唔知做咩.

wuwu,

有無抽股 ? 中左隻高速, 快手走左, 賺少好多.
六合彩前次中左 $20咁多 , 今次唔買, 中完買多數唔中, 費事晒左個 $20.
4千萬又有人捧走左.

子爵府

rosan,

唔好自己嚇自己啦 !! 痛幾日就無事架 !!

一講新股就嬲到爆炸!! 只只都抽唔到 , 上網入好資料又話我存款不足, 以後都唔玩新股~~~~

男爵府

rosan,
莫非你又有左?? 有左個胸會痛ga bo......

[ 本文章最後由 chan-loretta 於 07-7-7 02:43 編輯 ]

男爵府

wuwu,
聽日朝新生家長會,今晚要早d瞓......

大宅

用得la,终於可以上網。

rosan,我未生之前都係咁,生完又冇物!

loretta,你要早睡早起,幾点 呀?

哩幾日時時落雨搞到楠楠冇得去玩 !今日返playgroup,因為雨天関係,冇去六堂,:-( 晒$$$$!今日唔好再落雨la!

大宅

wuwu,

有時銀行的網都唔知攪乜, 過左個額又話唔得, 但我明明已加大左額度. , 好在我有幾個a/c, 左轉右轉...

loretta,

hei, 無可能啦, 我們無咩又點會咩

dream,

你又點痛架 ? 我近2次m期間, 真係痛得好奇下, 就算我轉下身瞓都痛, 咁自己噤下啦, 我又無loretta咁好身材, 噤落去周圍都係硬嘢... 都唔知係咪乳線發炎:-(

大宅

阿女學校畢業, 高班總有去酒店buffet, 成 $388 1位.
好夸, 小朋友者, 唔晒咁呀 ?
有的學校總去理工hall, 戴四方帽, haha, 幼稚園就咁, 幾時豪到去大學.
我唔中意呢的風氣.

但......如果到阿女真係幼稚園畢業, 可能都受唔住誘惑, 去埋一份.

男爵府

嘩食水咁深架 ! 如果啤梨同芷殷繼續響zenith讀到畢業,我地一齊去食啦! 今日有d失望,佢地做野唔細/小心, 佢同我阿仔改姓呀 ! 無lala變左姓"李" , 英文串法係LUM , 但打左做LAM , 我直接同校長反映左.... 後來LAU主任話用速成打"木""木"時按錯"1李"字.我返去同C6講,佢話用速成咁渣架...(我都用速成 )又唔double check....
啤梨好接受個書包同校服,返屋企後已經急不及待要試了. 佢仲同我講返學呀 !:lol 以佢既性格,到時肯定有排

原文章由 rosan, 於 07-7-7 08:45 發表
阿女學校畢業, 高班總有去酒店buffet, 成 $388 1位.
好夸, 小朋友者, 唔晒咁呀 ?
有的學校總去理工hall, 戴四方帽, haha, 幼稚園就咁, 幾時豪到去大學.
我唔中意呢的風氣.

但......如果到阿女真係幼稚園畢 ...

首頁
12345...36

尾頁

跳至