跳至

首頁

尾頁

大宅

一齊訂明治細仔

唔好意思, 第一次報到, 我住蝶翠峰一座, BB六個月大, 想找元朗mami一齊訂明治細仔 (18$1,400), 每人share4, 有興趣請pm我呀, thank you.

子爵府

原文章由 rosan, 於 08-2-19 16:43 發表
各位好姊妹,

今次真係無言感激 !
事關我前晚因老爺身體欵似腸癌(好大機會, 之前係醫院有左初步診斷:-( ), 唯我先可以有時間帶他去檢查 (其實有埋99, 叔仔一齊去), 咁諗住雲可以幫手拎到表, 點知個日收到loretta 電 ...

希望你個囡入到真光啦 !! 更希望你62無事 !!
其實芷殷慣唔慣daddy 唔係HK ??
:wave:  :wave:

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wuwu,

個"普蘿積"都ok喎!
可能我d頭髮長,有時都要抹多兩次先痴到 !

大宅

bk 的服務質素真係超差, 呢個topic成日都係版面看到post, 入來又看唔到, 總有其他問題... 出mail 同bk 講, 都無回應, bk真係枉一班忠實媽咪, 今時今日, 有的咁差的服務.

看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

大宅

看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

子爵府

原文章由 chan-loretta 於 08-2-21 16:06 發表
wuwu,

個"普蘿積"都ok喎!
可能我d頭髮長,有時都要抹多兩次先痴到 !

呢只係本世紀一件幾好用既地拖
貴得有道理:;pppp:

子爵府

原文章由 rosan, 於 08-2-22 08:54 發表
bk 的服務質素真係超差, 呢個topic成日都係版面看到post, 入來又看唔到, 總有其他問題... 出mail 同bk 講, 都無回應, bk真係枉一班忠實媽咪, 今時今日, 有的咁差的服務. ...

你試下登出再登入, 睇下好唔好啲

大宅

可以連續幾日又看唔到架, 前日今早明明看到loretta有post,
但入來都總看到雲個的, 又要我出火......post先看到, 真係幾興 !!!
loretta, 麻煩你再開個新的 part4啦.
原文章由 殷!! 於 08-2-22 11:56 發表

你試下登出再登入, 睇下好唔好啲

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我地搬屋啦 !

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1306890&extra=page%3D1

原文章由 rosan, 於 08-2-22 16:09 發表
可以連續幾日又看唔到架, 前日今早明明看到loretta有post,
但入來都總看到雲個的, 又要我出火......post先看到, 真係幾興 !!!
loretta, 麻煩你再開個新的 part4啦.
...

大宅

講的開心嘢.
呢排阿女又成熟左, 對我真係"苛護備致", 她見到我出門返工, 就講:
媽咪, 你要小心的呀, 要小心看路, 小心看車呀.. 有時又幫我拎遮, 話可能會落雨
見我飲湯, 就話: 媽咪, 慢慢飲呀 .
我玩她,問她,
如果我勀呢 ? 她話:咁你要多的休息啦.
如果我肚餓呢 ? 她話:請你食好多嘢...
如果我唔舒服呢 ? 她話: 要看醫生, 食藥lor, 要打尖尖架 (唔識講係針, 的針真係好尖lor. )

首頁

尾頁

跳至