跳至

首頁
34567...36

尾頁

大宅

等他定案先啦.
初步諗我1wk過1 日, 他又返來, 例如: 我wed去, thr返, 他fri晚返, mon走, 咁都係mon, tue, thr 3晚他自己者.
不過的交通費好費, 你報下價來. 但呢個方案係最少搬動lor.
轉housewife, 都指日可待, 但我會做到無得做.

原文章由 殷!! 於 07-7-25 02:40 發表
rosan

咁你咪要過去睇樓 law !!
有無打算住邊頭, 黎緊你都好多野忙播, 係咪轉做 housewife 呀??
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

大宅

唯有放鬆下自己. 係咁啦, 別人永遠都會挑剔架, 如你閙仔, 人地又話你惡, 如唔閙, 人地又話你縱... 我遇到呢的事就掩埋耳仔算.
我對付阿女都係, 一係閙wor勁, 她有時哭, 我會俾她哭下, 之後同她講數3聲要收聲 !!!, 通常都收.
她最中意哭就係爹我, 唔俾工人做, 要我做呢樣個樣, 同我fd, 實質做c 我. , 好似工人沖完奶, 她係都唔中意俾工人交俾她, 係都要我, 我尋晚玩鬼她: 好啦, 你幫媽咪攞來, 媽咪俾你la. 她走去同工人攞, 交俾我, 我又交俾她, 她就開心咁飲, 我同工人偷偷咁笑. 蠢豬1隻.

原文章由 殷!! 於 07-7-25 03:17 發表
我買咗新玩具比亞仔, 星期日晚佢表哥想玩一玩, 亞仔即刻超級發癲咁喊, 係出世以黎第一次咁勁喊, 我細妹捉咗佢入房對付(都鬧得幾勁), 無打佢, 我係廳聽到亞仔喊得好悽慘, 跟住兩晚佢都發開口夢叫 "唔 ...
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

大宅

loretta,

多謝你的祙仔.

大宅

rosan,wuwu
我老公都會到macau做野,one week返來一次,我份工又唔行得開,所以會少見啦!:cry:

loretta,去disney預埋我呀,next week wed-fri afternoon ok ar!

子爵府

dear all

我想 next monday 去 dd lei, 有無人一齊玩 ??

dream_cool,

我下個 week 只得 mon. 比較閒, wed-fri 都去唔到 dd lei 喎!!
你老公都要過海工作, 你都好呀 !! 有工人陪, 我就做 mon-sat 既單親媽媽 ( 因 c6 要 sat. night 至返到 HK):-( :-(

rosan

你老公係自己搵屋租定係公司租比佢, 你一 week 過去一日, 會唔會帶亞女去 ? 一歲以上要買船飛架 !!

[ 本文章最後由 殷!! 於 07-7-25 16:40 編輯 ]
:wave:  :wave:

大宅

wuwu,
mon-tue 去澳門呀有咩好食介紹?

工人又唔係要來陪我,係湊女。有時做野唔開心都想揾人呻下,有老公好好多!但學rosan咁話,賺多d為頭家囉!雖然又唔係好多!我反而又覺得你好叻,一個人湊亞仔,仲好鬼開心!

係囉,一歲都要買ticket!

子爵府

原文章由 dream_cool00 於 07-7-25 17:22 發表
wuwu,
mon-tue 去澳門呀有咩好食介紹?

有間打邊爐好好食, 你同的士佬講 "沙梨頭海邊街厚福館" ......
葡菜......"黑沙環 林記 " 都好多人食!!

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rosan,

多謝你d薯餅,味道都ok喎 !

大宅

WUWU,

未定數.
他公司唔會俾宿舍, 另俾 $自己攪 (好似都有 1皮/月)
我估唔會WKWK帶阿女, 可能隔1WK.

loretta,

唔晒客氣.

dream,

原來你老公又去左澳門, 你有無成日過去 ?

而家我工人好好, 日日有新餸, 阿女係屋企, 她又日日整下午茶點, 我係屋企, 就茶水奉上, 我有時周身痛, 就叫她幫我按摩下...
wakakakaka.... 我好嘆.............oh, 天氣已好熱, 晒下啦...

大宅

rosan
我老公未過澳門,下個月la,我諗有假都過唔到la,佢公司會有accommodation provide,我一係唔放,一放又長假,唔通住hotel咩,c6話賺埋都唔夠比d旅費:tongue: 。

你地幾時來坐下?雖然地方又屈則d。

dd nei睇來又去唔成lu,可能tomorrow after school同楠楠去!

我去書展買左套樂智高比楠楠玩,不過对佢來講又好似難d,加上佢又冇耐性,可能你地d會啱玩啊!

loretta,我上次学你整左芒果yogurt,芒果味jelly粉羅拔臣冇用左第二隻,结果唔係好挺and d yogurt變酸左 ,唔係好掂,下次努力過!

下個week係结婚五周年所以去macau,買d手信都到元朗探你地呀:loveliness:

大宅

你搬左去邊 ?
原文章由 dream_cool00 於 07-7-26 22:03 發表
rosan
我老公未過澳門,下個月la,我諗有假都過唔到la,佢公司會有accommodation provide,我一係唔放,一放又長假,唔通住hotel咩,c6話賺埋都唔夠比d旅費:tongue: 。

你地幾時來坐下?雖然地方又屈則d。op ...

男爵府

wuwu,

你放左隻#250未?? 今日最高$0.219喎 !
美股大跌呀~~~

[ 本文章最後由 chan-loretta 於 07-7-27 02:07 編輯 ]

男爵府

我頭先同阿仔好輕鬆咁慢慢行落樂富吉豬島,唔覺意又買左架大巴士俾阿仔開心c佢 .唔知點解,出街果三個鐘感覺到好寫意喎,一d都唔辛苦, 去ddl係feel唔到架 !

子爵府

loretta

#250 未放, 目標 0.25, 今蕉我都好開心, 去完職業治療返黎睇到就唔開心, 坐一陣艇先啦 !!
美股跌.....我覺得 HK 只會跌 di di, 而家 HK 個市都 CRAZY 咗,
咁多年我都無見過可以咁大成交額, 放心, 再跌....再買......

係呢......新床係咪好正呢 ??? 你咪要買過晒 D 床單 ??

頭先 坐 MTR 返 元朗 ??

子爵府

原文章由 rosan, 於 07-7-26 08:57 發表
WUWU,

未定數.
他公司唔會俾宿舍, 另俾 $自己攪 (好似都有 1皮/月)
我估唔會WKWK帶阿女, 可能隔1WK......

你諗下想租邊樹, 睇下我幫唔幫到你搵料......

男爵府

我坐mtr 呀, 唔算多人都ok啦 !
我訂床果日買左一set姆明公仔床單$389
個sales仲話 8.5寸厚床用得,但原來armarm包住邊緣位,(應for6寸厚用) , 我諗住攞去換,但c6話唔使,都ok喎,第時都要再買過啦...... 咁我就冇去換到.

原文章由 殷!! 於 07-7-27 02:32 發表
loretta

#250 未放, 目標 0.25, 今蕉我都好開心, 去完職業治療返黎睇到就唔開心, 坐一陣艇先啦 !!
美股跌.....我覺得 HK 只會跌 di di, 而家 HK 個市都 CRAZY 咗,
咁多年我都無見過可以咁大成交 ...

[ 本文章最後由 chan-loretta 於 07-7-27 02:58 編輯 ]

子爵府

上次係海馬買果啲床單都幾滑幾好用.....平平地你咪去望下有無心水款式 law !!

男爵府

hehe...$389已經包埋張冷氣被,所以我都覺得好抵用.
以前買果d成$15xx~$2xxx , 而家已經用平野架啦

原文章由 殷!! 於 07-7-27 03:15 發表
上次係海馬買果啲床單都幾滑幾好用.....平平地你咪去望下有無心水款式 law !!

男爵府

隻#506 中國食品都玩得過喎!

子爵府

我個妹果客提供 #193, 你點睇 ??

, 就開市啦 !! 陣間到 rosan 出黎 say morning.....(佢早班):mrgreen: :mrgreen:

首頁
34567...36

尾頁

跳至