使用意見

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

hi!!
我本人就唔係咁like......, 都係以前好用啲, 依家好唔方便呀......

旅遊分享>[開心遊日記]

侯爵府

好唔方便

大宅

yes, I like the old one

別墅

old version is better....

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唔係咁識用 ?-( ?-(

大宅

唔知點用, 再係咁唔鬼上

男爵府

我果個水晶甲topic打完野都唔識update架~~ 點攪架~~ 我簽名位part 2, 3, 4既精華, 比你地一野打沉曬啦!!! 你地還番比我呀!!! 冇果樣整果樣!!! 激死我啦!!!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

別墅

有啲太複雜.....
只發現一樣好左...就係多左呢幾個表情-->

伯爵府

Some words typed are missing after posting. Can't read/find the posted messages!

It's not user friendly at all!!

男爵府

大宅

不知所謂
柏熙樂園<== click here

複式洋房

講真,真係好唔user-friendly...好似討論區入面D message前面個check box,剔左之後再揀低下既 function, 揀完先出個message話我無使用權去用呢個 function...

討論區個新版面仲難"體"過以前, D 又唔整齊...

最慘係, 無左新的在前既 function...

複式洋房

唔好用呀...
以前可以一睇就睇到最新回覆, 而家就唔得...
唉...可唔可以回復以前呀...

男爵府

救命呀!!! 乜都無啦~~

新版本好差, 好唔好用~~
我係葵青媽媽會有個標題
係"有沒有媽咪既BB是05年3月
左右出世又是住係青衣可以入黎傾計"
以家係個到打極字send咗出去, 係出
面乜都睇唔到, 咁我點同番D老友傾
計, 唔知我有乜問題點解會咁???
係第二D標題地方又可以, 救命呀???
點算呀??? 有無人幫到我~~

大宅

唉, 都唔知點解, 呢個世紀仲會有d咁o既事發生 , 唔進步仲退步law:tongue: , 明明係show近的留言最方便, 又變到咁 , 佢地識唔識filing呀, 有冇學過filing 呀?-( 希望好似十年前的新機場一樣, 只係剛剛轉比較亂, 吸取敎訓, 會變得好啦
柏熙樂園<== click here

複式洋房

新版面一D都唔好用,比以前差得多,用番舊版咪幾好

複式洋房

aiya, 我仲以為冇上幾日, 我個人"退化"左, 原來大家都係咁... 我都冇咁驚

我完全唔知自己做緊咩, 又搵唔返之前去過邊d topic... 有冇人可以教下我點做呀...?

我都係鍾意舊果個多d

原文章由 bb2ling 於 07-7-3 22:45 發表
唉, 都唔知點解, 呢個世紀仲會有d咁o既事發生 , 唔進步仲退步law:tongue: , 明明係show近的留言最方便, 又變到咁 , 佢地識唔識filing呀, 有冇學過filing 呀?-( 希望好似十年前的新機場一樣, 只係 ...

伯爵府

唔好用:tongue: :tongue:

大宅

絶對贊成, 我完全睇唔到topic內的最新留言, 又睇唔到自己最近留言的記錄, 咁點? 點解bk大臣唔預早pm個使用手冊比我地, 有好多新野都唔識用, 如什麼積分? 什麼分類組別等....

原文章由 bertie 於 07-7-3 22:59 發表
aiya, 我仲以為冇上幾日, 我個人"退化"左, 原來大家都係咁... 我都冇咁驚

我完全唔知自己做緊咩, 又搵唔返之前去過邊d topic... 有冇人可以教下我點做呀...?

我都係鍾意舊果個多d

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

agree
原文章由 babymo 於 07-7-3 22:54 發表
新版面一D都唔好用,比以前差得多,用番舊版咪幾好

首頁
12345...6

尾頁

跳至