跳至

首頁
34567...99

尾頁

大宅

豆媽,

想幫同事訂-----一樣車仔,17cm,1對。Thanks!

請一拼同Ka Ka 媽交收 (你地係中環交收right?)

Thank you very much!

大宅

豆媽,
我想要一對16cm
出口日本漂亮小雨鞋-贴标兔

唔該晒

[ 本文章最後由 vv.chan 於 07-7-10 19:00 編輯 ]

大宅

畀面勳章

Sorry, 各位,

呢兩日我無返工,無咩時間上網。今晚會幫大家聯絡賣家,有消息再個別通知最後成交價。

順便搭句口,雨傘,花園街同深水埗福榮街有好多。我估在香港買好d,因為d骨好易屈,在淘寶買唔放心。豆b的雨傘在花園街買,thomas款,個1字係反轉的錯體版。

另外,我在花園街都見到豆b果個thomas拉桿袋,不過thomas唔係立體,係扁的。一樣要90元!

大宅

一定係你冇話俾佢聽把傘的正確用途, 所以Brandon當把傘係摺"登"來用...

把傘架真係幾軟, 但都幾好呀, 因為夠輕, 所以佢地可以拿得幾輕鬆.

原文章由 tazmanic 於 07-7-10 14:12 發表

我個仔打開左把傘之後就將佢"禁" "匾" 左. 之後就收唔到傘. 佢個傘架可能比較"軟", 所以一"禁" 就 "匾"!

禁止訪問

大宅

畀面勳章

不如咁啦brandon,把傘依家要長開,你縛住它在一張椅背上,咪可以扮沙灘椅咯!又或者,縛在手推車上,扮"雪糕佬"賣雪糕,話唔埋第日大個做律政司喎!

原文章由 tazmanic 於 07-7-11 10:30 發表

係bor... 又係阿媽唔啱啦...:tongue: :tongue: :tongue:

大宅

畀面勳章

卓希的拖鞋

卓希媽:

畢業典禮完畢未呀?

關於卓希的拖鞋,我想問你在香港有無試過穿著?我仲記得差不多一年前,幫豆b在街市買膠拖,點知唔係唔夠長,而係豆b果對"叮噹腳",又圓又厚,塞唔入。唔知你明唔明我講咩呢?

禁止訪問

大宅

畀面勳章

係呀,第時做律政司果時,個頭記得臘靚d。

大宅

畀面勳章

想淘寶的媽媽們

vv,

標貼兔無size16cm。請再選擇。

其他媽媽:

我今天還未收齊各賣家的回應,沒有什麼進展。我估計未必能趕得及本星期收貨。可能要待下星期。而豆父要在星期五才回港,亦即是大家要等到23日才收貨。如有問題,請提出。

子爵府

NewSnoopy,

你有冇收到我既回覆呀咁?

原文章由 NewSnoopy 於 07-7-11 17:34 發表
vv,

標貼兔無size16cm。請再選擇。

其他媽媽:

我今天還未收齊各賣家的回應,沒有什麼進展。我估計未必能趕得及本星期收貨。可能要待下星期。而豆父要在星期五才回港,亦即是大家要等到23日才收貨。如有 ...

大宅

畀面勳章

Sukiyau,

未呀。

子爵府

畀面勳章

我一定明你意思,因為卓希都係叮當腳。
啍!畢業典禮完咗,依家就帶緊camp,一浪接一浪!:tongue:
原文章由 NewSnoopy 於 07-7-11 12:53 發表
卓希媽:

畢業典禮完畢未呀?

關於卓希的拖鞋,我想問你在香港有無試過穿著?我仲記得差不多一年前,幫豆b在街市買膠拖,點知唔係唔夠長,而係豆b果對"叮噹腳",又圓又厚,塞唔入。唔知你明唔明我講咩呢?

大宅

畀面勳章

所以卓希,豆姨姨從此唔敢豆b唔試便幫佢買拖鞋。

大宅

畀面勳章

Sukiyau,

粉紅色兔仔,無16cm啦。你再找一下別的賣家或第二個款式吧!

大宅

Suki,

我見你張大頭相下面有個"回覆顯示新的在前"!
點set?

我依家都係點出面topic最後post的時間,的然後就跳去最新update, 不過就仲係"舊的在前面"!

子爵府

咁有冇15cm??

原文章由 NewSnoopy 於 07-7-12 10:41 發表
Sukiyau,

粉紅色兔仔,無16cm啦。你再找一下別的賣家或第二個款式吧!

子爵府

你係觀看賬號----編輯個人資料----係e-mail address果欄既下面有個回應顯示(你改返新的在前)---跟手update下你張相---再接提交就OK,不過當我回應左之後,佢就會跳到最後一頁,但係就入去其他topices果時都係新係前面,只係你回應完又跳到去最後一頁jack-----(補充:今日我回應冇左哩個情況lu)

原文章由 HonBBMaMa 於 07-7-12 11:18 發表
Suki,

我見你張大頭相下面有個"回覆顯示新的在前"!
點set?

我依家都係點出面topic最後post的時間,的然後就跳去最新update, 不過就仲係"舊的在前面"!

大宅

畀面勳章

suki,

呢個賣家無細size。

子爵府

:-( 哩個就係我既命運:-(

原文章由 NewSnoopy 於 07-7-12 11:58 發表
suki,

呢個賣家無細size。

首頁
34567...99

尾頁

跳至