懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

開左新GA

MITTIKEN,.JANICE

大宅

原文章由 mimibooo 於 07-7-3 21:48 發表
開左新GA

MITTIKEN,.JANICE

好lu,又有得傾喇
不過之前既野睇唔番喇
大B仔0605 細B女1006

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 janice_lau 於 07-7-3 21:58 發表

好lu,又有得傾喇
不過之前既野睇唔番喇

係啦,剛剛打完都睇唔到
你今日上返bk ga

大宅

係呀,呢排可以上下黎,有時係公司度都有睇你同MITTIKEN chat,不過就唔得閒同你地chat
你呢排點?會唔會冇工返好悶?

珍珠宮

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 09:46 發表
係呀,呢排可以上下黎,有時係公司度都有睇你同MITTIKEN chat,不過就唔得閒同你地chat
你呢排點?會唔會冇工返好悶?

好耐都冇同你傾下計.可以你一句我一句
近排都ok la..悶我又頂到wo'
唔知係咪個人唔like 返工呢
你呢..有冇同囝囝去旅行

大宅

唉...個仔好百厭呀,唔好話去旅行
食餐飯佢都搞黎搞去...想死

珍珠宮

我都擔心大個小小都係禁
而加邊個同你湊多

大宅

比我媽咪湊LAW...
我估呢...仔就百厭D...但我0個個就OUT OF CONTROL

珍珠宮

你亞媽湊都好0的
我都可以要等亞囡返school 先可以做返野
如果而加都難小小
我又十分唔like 我99,62
前幾日上去食飯,禁岩我又唔知wo
佢比左粒飯比佢..仲同我講"妹下妹下"我咪出聲都話上次都話唔得
係要比佢試.. 一陣 click 都佢口嚨就死火
禁岩我老公返工,.上唔到
唉..一返home 同老公投訴

大宅

比粒飯都好D啦
我99仲厲害
我阿仔玩把較剪...都話由得佢玩
嚇到我死...咪同我99講唔好連呢D咁危險既野都比阿仔玩
唉...好彩我同佢住得遠....
唔係佢日日想黎同仔玩....就嚇死我

珍珠宮

我唸我真係要同我老公相討下再少0的過去
有次我99 仲自己上黎我門口按鐘.之前又冇通知我wo
唉...住得近真係唔好
唔係就我老公返工..真係搬左九龍好內

下次我一老扮冇人係home tim

有常識都知唔可以比小朋友玩較剪

大宅

係呀...成日話住得近就好...鬼唔知佢想日日黎搵阿仔咩...
就算我第日要同佢地住...我都唔會搬番阿仔比佢地湊...我會繼續搵我阿媽湊
因為佢根本唔知咩叫危險...乜都由得佢...真係擔心比佢湊會出事
你99會自己摸上黎...都幾得人驚WO

珍珠宮

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 11:03 發表
係呀...成日話住得近就好...鬼唔知佢想日日黎搵阿仔咩...
就算我第日要同佢地住...我都唔會搬番阿仔比佢地湊...我會繼續搵我阿媽湊
因為佢根本唔知咩叫危險...乜都由得佢...真係擔心比佢湊會出事
你99會自己 ...

你又講得岩聽wo...我令原第時比我亞b湊好過
完成唔安全
成日令以前0個套方式湊bb
我地平時都已經一星期上一次
唉...佢真係上黎突登睇我亞囝
我超級唔like 已經

大宅

唉..最慘係...你成日話你6299
你老公就會覺得你挑剔佢D家人
又唔諗下...做新抱點出聲話99呀!
有時呢...我寧願抱我個仔返去6299度...佢地兩老就會開心D
咁做新抱既就算出聲..我99都會照單全收(可能佢開心得滯)
但佢黎我屋企...就會話我呢樣0個樣,好煩架

珍珠宮

本身我老公都睇得出我62同99
有時做埋0的野係有問題
so 佢自己有時都見到都會出聲

大宅

我老公就唔會點出聲..SO有時好嬲

珍珠宮

我老公本身都會出聲
佢係道我唔會出聲

好似前幾日都忍唔住就講
都唔知佢地有冇聽入耳

大宅

唉...講完咪又係咁
呢排我老公想買樓..都唔知係咪佢屋企人想一齊住

珍珠宮

唔係化..係都你都2個la
真係相處好.同住難

你有冇同老公傾下

大宅

唉...我c6話佢地想一齊住,你都冇得揀啦
唔通唔理佢咩...
其實一齊住都唔難,不過我真係擔心我99湊我個仔
佢真係咩想係個孫至上
我個仔比佢湊實變少爺仔
你知而家d細路幾惡教架啦

首頁