懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好o野~~~又有得傾喇!不過唔係好用得慣,點可以將新post放最前???研究左好耐都唔得......

子爵府

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 11:20 發表
唉..最慘係...你成日話你6299
你老公就會覺得你挑剔佢D家人
又唔諗下...做新抱點出聲話99呀!
有時呢...我寧願抱我個仔返去6299度...佢地兩老就會開心D
咁做新抱既就算出聲..我99都會照單全收(可能佢開心得滯 ...

係呀~我老公都會o架,不過我又忍唔到,唔出聲好辛苦姐,已經唔可以直接話99,梗係要捉住佢o黎發洩下啦!好彩次次都俾我講嬴。

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

MIKITTEN

好在你搵到姐個POST

我地3個繼續TALK

子爵府

好慘呀~依家D學校考完試,99成日帶老公D表弟表妹返o黎玩,甚至返o黎住,平時屋企已經夠晒嘈,依家簡直係嘈上加嘈,好似尋晚十點幾,晞嵐豬要

子爵府

點解會冇左下半部o架.....打左兩次都唔得,又要再打過.......

子爵府

好慘呀~依家D學校考完試,99成日帶老公D表弟表妹返o黎玩,甚至返o黎住,平時屋企已經夠晒嘈,依家簡直係嘈上加嘈,好似尋晚十點幾,晞嵐豬要

子爵府

點解呀~~~有字數限制o架...........:-(

子爵府

........續

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

mikitten 你HOME變左托兒所

珍珠宮

mikitten

十個就黎都有十個 99 都係禁既
思想古舊

大宅

係呀...我老公有時叫我990好成日打比我,因為我要返工,夜晚又要湊仔,佢有一排都好d,冇打黎,但當我一返去食飯,同99好傾少少,佢第二日又會打比我,好鬼煩架
所以而家索性叫我老公晚晚打比佢算
你地既老公都好好啦,會幫你地..我0個個..一味扮聽唔到,笑下就算
大B仔0605 細B女1006

大宅

講開呢個bk真係愈來愈不知所謂
前一排又成日慢到死
而家改埋個版面更加唔識用

子爵府

總之依家就係慘慘慘...嘈嘈嘈...連老公果日都忍唔住話我99,呢個你個女o黎o架(指佢其中一個表妹),成日都同你一齊,佢阿媽呢?你不如自己生返個啦!

子爵府

原文章由 janice_lau 於 07-7-4 13:41 發表
講開呢個bk真係愈來愈不知所謂
前一排又成日慢到死
而家改埋個版面更加唔識用

係啦,頭先個post,打左好多次都唔得,打到我都冇心機打...

大宅

mikitten:

....都幾煩wo...三個中暫時你慘d
希望你快d脫魔掌啦

珍珠宮

mikitten

係wo,仲要頂到幾時
我起碼搬左出去,,自己都開心0的
平時慳0的la

珍珠宮

janice _lau,mikitten

轉乜鬼新版
想趕bk mami 咩
而加最主要係容易同方便

子爵府

本來稔住租屋住住先,但係老公又想買樓,如果租屋住,又要儲好耐錢至買到樓,所以好煩呢.....

大宅

係lu..雖然我兩公婆到而家都好大花筒
但係而家sofar搬出去住都唔算太辛苦
有時我問c6咁樣都幾好,因為我阿仔係我阿媽度訓
咁我地兩個平日就可以2人世界
weekend先湊番阿仔返黎,好free架

子爵府

你兩個都有做o野就好D,我始終想自己揍返晞嵐豬,靠補習一個月又唔多,希望老公有得加人工啦........

首頁

尾頁

跳至