跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解有個框框的??有沒有人可以幫下我呢! thanks

至今我心情也未能平伏呀!冇左E&Mbaby 個ACC,:-( 我並沒有收到要改name law! 又成日睇唔到新message wo! 點攪! 

[ 本文章最後由 YanLongB 於 07-7-4 12:15 編輯 ]

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

大宅

emily,

唔好喊啦, 唔知點解bk會cut你a/c呢?你係login唔到, 定係佢通知你架? 不如send個email去問下bk啦, 無啦啦無左個a/c, 想逼走人咩

大宅

hehe, 其實我嗰件都係間條, 不過唔係polo shirt, 仲要係細間條之嘛.....

原文章由 JojoB 於 07-7-4 12:06 發表
Dora
翹翹同Daddy 父子裝喎!

複式洋房

Dora:

翹翹影得好可愛呀!我鍾意羊羊造型呢!

原文章由 dnbb2006 於 07-7-4 12:13 發表
hehe, 其實我嗰件都係間條, 不過唔係polo shirt, 仲要係細間條之嘛.....

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

大宅

我睇新bk睇到好頭暈啦, 救命呀! 我下午仲要返工架麻. bk攪咩架?

我真係好想好想講...........粗口閙bk呀!

男爵府

牛年勳章

死啦! 我係 Bryan-mom 呀! 我 login 唔到呀!
而家用住 Bryan-baby acct 先啦!
希望遲 d 可以 activate 返個 account 啦!

原文章由 YanLongB 於 07-7-4 01:03 發表
HELP!我是E&Mbaby 呀@! 我連個acc 都冇埋呀! 咩都沒有了! 大家應住我用了個仔個名啦! 幾時可以出回來呢?

大宅

等我都留返個 message 先.
我發現如果 click topic 隔離個 "NEW" button 可以直接去到上次睇完後 d message. 大家可以試下.

男爵府

翹翹好得意呀, 咁好肉, 柏諺好似係咁多啲肉就好啦 但係點解有啲影唔哂個頭, 由其合家歡照. 有張同媽咪影笑得好開心呀!
原文章由 dnbb2006 於 07-7-4 12:03 發表
翹翹都影左相啦, 各位ee睇下啦!
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/kiukiu/portrait.htm

大宅

Jojo & Dora,

Adrian 同翹翹 d 相都影得好靚呀!

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

Help! BK攪咩呀, 她辛苦呀, 睇到眼花

我今日下晝放假先有時間入黎摸吓咋, part 6 又唔見哂d
我阿仔張相係舊嘅, 換左好鬼耐啦

我平時一有時間就會入黎八吓, 而家睇一陣都好辛苦, 不過唔入黎又law law lun, 點算呀!

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅

大宅

Agnes,

我要唔該你先, 71 party 我無 la la 又話去, 攪到你要lum 急lum忙要幫我安排坐位. Thank!

你地班義工媽咪真係攪得好好呀, 個party好好玩呀, 我2個仔都玩得好開心, 最衰老公唔得閒, 我工人影d 相又唔靚, 影影吓仲無電
tim, 激c人.

virgobb, 你老公好pro呀, 我初初真係以為佢係請番黎影相嘅攝影師tim . 我阿仔d 相影得好靚呀. Thank!

男爵府

SPJB:

原來71你有去, 但係點解我見你唔到!!!!!我未同過你BB影相呀, 唔制呀!!
原文章由 SPJB 於 07-7-4 16:40 發表
Agnes,

我要唔該你先, 71 party 我無 la la 又話去, 攪到你要lum 急lum忙要幫我安排坐位. Thank!

你地班義工媽咪真係攪得好好呀, 個party好好玩呀, 我2個仔都玩得好開心, 最衰老公唔得閒, 我工人影d 相又 ...

男爵府

係唔係未整好呀................

七國咁亂~~~

大宅

早知我又call agnes幫我諗諗有冇辦法去party啦, 果日都趕唔切搬屋, 又冇執野喎, 戇居居咁坐係屋企都唔知做咩好. 我老公早幾日已經問我係咪好想去party, 仲叫我揾d媽咪幫下手睇下有冇位攝, 我諗住費事煩人, 所以唔敢咁做呀! 驚打攪人唔好, 又驚萬一俾人知, 攪到d 主辦單位媽咪俾人話就唔好麻. 所以一直都唔敢出聲, 不過今次精架啦, 一歲party點都要報, 報左唔得再算.

原文章由 SPJB 於 07-7-4 16:40 發表
Agnes,

你地班義工媽咪真係攪得好好呀, 個party好好玩呀, 我2個仔都玩得好開心, 最衰老公唔得閒, 我工人影d 相又 ...

大宅

速剪速決

virgobb, 如果甘樣, bk 都有keep 番之前的function, 應該有多無小, 應該係upgrade好用左.只是我地未適應, 同埋版面太眼花. 大家耐心d 吧 ! 有廣告商要位wor, 無計啦 !

祈兒, 巧晴做左開坊牛------今日剪左利根了. 多謝你介紹我醫生呀 !過程好快,今日睇,確實話有小小,教講野會較困難.甘即刻做埋佢.我專登帶埋肥bun去,由佢幫醫生按住晴,因我一定頂唔順,果然我係出面聽到巧晴喊,都控制唔到了.:-(

醫生已吩咐開定支奶,做完要啜啜來止血,晴一出來我即喂奶,好快平復仲訓埋覺.差不多飲完,再睇,已止血了.走得.根住就又玩番,無事lu.心理作用,條利好似伸得長左.

你記得帶milk去呀!

晴初生時,99已話佢似痴利根,睇到條根好接近利頭,我都同意懷疑.老公同叔仔都剪過,99有d經驗.一路都唔知去邊度睇,直至祈兒介紹.

我都有懷疑醫生係又剪,唔係又剪.不過既然自己都懷疑,做左佢安心d.巧晴表面睇,利頭係圓既,只是覺得佢硬係伸得唔出的.頂多去到下唇邊位.

健康院姑娘講:如果bb利頭有lup位,不是尖or圓,甘樣可能係有問題.最好search相關資料or睇醫生check下.早d處理bb痛一痛,好快無事.襯佢地又唔記得呢.

[ 本文章最後由 agneslai206 於 07-7-4 20:16 編輯 ]

大宅

真係好唔慣個新版面, 仲要攪左好耐先入到0609媽咪會, 真係激死!

大宅

QQ 好靚仔:-P

原文章由 dnbb2006 於 07-7-4 12:03 發表
翹翹都影左相啦, 各位ee睇下啦!
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/kiukiu/portrait.htm

大宅

wendy, 星期6來唔到因為令軒病了唔想傳比你地d bb.
好可惜:-( :-(

原文章由 miffywen 於 07-7-4 21:34 發表
真係好唔慣個新版面, 仲要攪左好耐先入到0609媽咪會, 真係激死!

大宅

畀面勳章

原文章由 agneslai206 於 07-7-4 20:14 發表
virgobb, 如果甘樣, bk 都有keep 番之前的function, 應該有多無小, 應該係upgrade好用左.只是我地未適應, 同埋版面太眼花. 大家耐心d 吧 ! 有廣告商要位wor, 無計啦 !

祈兒, 巧晴做左開坊牛------今日剪 ...

唉 我睇完都登巧晴同信信淒涼 唔係講笑 我睇見妳形容 我眼淚都湧出黎:-( :-( :-( :( :(

別墅

jojo,
adrian著老西過樣好正.....
仲有家庭照好warm

dora,
翹翹好得意,好靚仔
d相影得好靚

首頁

尾頁

跳至