跳至

首頁

尾頁

別墅

agnes,
你好叻.....咁快可以決定仲cut埋添.....
晴晴無事就好....不過bb咁細應該復原得好快

大宅

anges :
睛睛好叻, 佢已經唔記得呢件事
唔洗太擔心

原文章由 bb2006 於 07-7-5 00:18 發表
agnes,
你好叻.....咁快可以決定仲cut埋添.....
晴晴無事就好....不過bb咁細應該復原得好快

洋房

吾知點解過去

洋房

原文章由 pigeonBB 於 07-7-5 08:49 發表
吾知點解過去

吾知點解過去

洋房

[quote]原文章由 pigeonBB 於 07-7-5 08:51 發表

點解吾見

洋房

點解出吾哂d字

大宅

柏諺媽,

我都覺得個online相簿怪怪咁, 若果一版睇哂就好多張都cut頭, 若double click用slide或者逐張睇就出返個頭喎.

原文章由 PAMELATSE 於 07-7-4 16:12 發表
翹翹好得意呀, 咁好肉, 柏諺好似係咁多啲肉就好啦 但係點解有啲影唔哂個頭, 由其合家歡照. 有張同媽咪影笑得好開心呀!

大宅

Pamala,

71 party咁多人, 我都淨係同到幾個媽咪傾吓計影吓相咋, 阿仔又訓左成粒鐘.
我第一次參加party, 有d怕羞 , 唔好意思四圍去搵人影相傾計, 我其實見到靚仔柏諺架, 好想走去同佢影相, 但又唔好意思, 下次我唔會架啦, 會主動d架啦, 因為其實你地個個都好nice, 就算唔知我係嘜水, 都會笑吓打招呼, 好開心!

Patpat,

你個仔好醒呀, 又好主動周圍識朋友, 佢"r"我個怕羞大仔腳板撩佢玩, 好攪笑. 我個仔都同d小朋友玩得好開心.

Runleiyu,

皓皓好斯文淡定喎, 佢邀請我大仔一齊玩, 好有大哥哥風範呀.

原文章由 PAMELATSE 於 07-7-4 17:50 發表
SPJB:

原來71你有去, 但係點解我見你唔到!!!!!我未同過你BB影相呀, 唔制呀!!

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

agnes,

哎吔, 心痛c, 醫生有無開止痛葯俾晴?

原文章由 agneslai206 於 07-7-4 20:14 發表
virgobb, 如果甘樣, bk 都有keep 番之前的function, 應該有多無小, 應該係upgrade好用左.只是我地未適應, 同埋版面太眼花. 大家耐心d 吧 ! 有廣告商要位wor, 無計啦 !

祈兒, 巧晴做左開坊牛------今日剪 ...

大宅

代翹翹多謝karen ee讚靚仔, 呵呵. 軒軒快d好番, 可以一齊玩

原文章由 Newbb2006 於 07-7-4 22:46 發表
QQ 好靚仔:-P

大宅

Agnes,

你好叻呀! 咁快做到決定!
巧晴仲叻, 咁快無事.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 agneslai206 於 07-7-4 20:14 發表
virgobb, 如果甘樣, bk 都有keep 番之前的function, 應該有多無小, 應該係upgrade好用左.只是我地未適應, 同埋版面太眼花. 大家耐心d 吧 ! 有廣告商要位wor, 無計啦 !

無聽你提過.............

不過越細做會越好, 起碼痛方面佢哋好快忘記得三乾四淨啦!!

大宅

翹翹好得意, 我鍾意佢"o"型咀個張, 有個bear bear熊係隔離.

原文章由 dnbb2006 於 07-7-4 12:03 發表
翹翹都影左相啦, 各位ee睇下啦!
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/kiukiu/portrait.htm

大宅

agnes,

你同晴晴都好勇敢,等我都番去同阿囝睇下先

男爵府

AGNES
聽你咁講 果一幕真係會忍唔住喊。。。:-(

原文章由 joycebaby06 於 07-7-5 11:59 發表
agnes,

你同晴晴都好勇敢,等我都番去同阿囝睇下先

大宅

dnbb,

無止痛約架 ! 醫生話做完乜都無影響架!. 係一件簡單既事.
雖然依家痛左一野, 為左將來都要速剪速決羅.

都係個句, 條路有排行, 要擔心既野多的是, 陸續有黎. 我地做父母的要勇敢面對.

互勉之 !

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

改成咁,d留言又冇得揀最新在前,好痳煩呀!!!:tongue:
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

男爵府

agnes:

你都好勁, 叫姐姐頂住, 如果我同我老公去, 肯定我係按住柏諺嗰個, 而我老公就係响出面開奶... 幫我錫番巧睛一啖, 快啲唔記得痛痛...:-P
原文章由 agneslai206 於 07-7-5 12:59 發表
dnbb,

無止痛約架 ! 醫生話做完乜都無影響架!. 係一件簡單既事.
雖然依家痛左一野, 為左將來都要速剪速決羅.

都係個句, 條路有排行, 要擔心既野多的是, 陸續有黎. 我地做父母的要勇敢面對.

互 ...

首頁

尾頁

跳至