跳至

首頁

尾頁

大宅

Agnes,

你記住22/7果日幫我望下晴b有冇痴利根呀! 我好驚呀! 如果個case係我, 我都唔會入去, 我一定留係出面, 我覺得好心痛同埋好恐怖呀!

仲有呢, 噚晚唔記得問你, 好似晴b果個bb個媽媽即係邊個呀? 佢個username係咩? 等我下次見到佢留言, 我主動問下佢先.

大宅

agnes, 細晴同你都好叻叻呀~~~ 等ee鍚返啖細晴, 大晴鍚返啖你啦~~~:lol

你地71party好似好好玩咁喎~~~ 一歲party幾時搞, 一搞就記住搵人call我, 因為我而家唔係成日上黎, 我怕比人報曬名, 無我份呢~~~

水晶宮

好媽媽勳章

AGNES,冇聽你提過o既
巧晴同你都叻叻,飲完奶可以訓即係冇事啦...忘記佢啦

我對呢d小事真係冇乜感覺,可能大仔果時已經好多野,乜都唔怕.
諗返起都覺得自己有d變態.....

果次大仔急性腸胃炎入院(歲幾),因為係政府,所以最遲8:00pm要走,我仲好開心咁同我老公講,"真係好,可以休息下".我地果晚仲去左打邊爐添..
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

原文章由 agneslai206 於 07-7-4 20:14 發表
virgobb, 如果甘樣, bk 都有keep 番之前的function, 應該有多無小, 應該係upgrade好用左.只是我地未適應, 同埋版面太眼花. 大家耐心d 吧 ! 有廣告商要位wor, 無計啦 !

祈兒, 巧晴做左開坊牛------今日剪 ...

巧晴真係好叻女,你都好叻女.
如果係我,我都會早d帶佢去剪,
起碼佢唔會記得先.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

agnes,
有時真係要果段d,你好勁呀!我都同意早d剪好過遲剪,等bb唔得痛痛,大個冇陰影呀ma。
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

水晶宮

好媽媽勳章

曉敏好似要出牙喇...見佢下顎牙肉腫腫地同有個印
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

agnes,
點解要剪 ?

大宅

e, bk有改善囉喎, d 新post 上返前, 唔駛搵得咁辛苦囉.

大宅

原文章由 dnbb2006 於 07-7-5 17:30 發表
e, bk有改善囉喎, d 新post 上返前, 唔駛搵得咁辛苦囉.

雖然係改善左,但出完個post後又係去左最後個page,
要check番自己個最新post咪又係要去番最前個版.
都仲未夠完善.煩........

男爵府

我諗BK 都係一直暗中改動緊..............始終佢唔可以stop晒來改!! 係有D難度架啦~~~

希望快D搞掂啦!!!:time:

大宅

畀面勳章

祈兒宣傳快線... ...

May 借我個仔幫妳發展下妳既業務啦 :loveliness: ...

明唔明 唔明大家睇下我仔件衫就會明架啦 click below la

http://s209.photobucket.com/albums/bb4/shunmama/?action=view&current=IMG_1304.jpg

http://s209.photobucket.com/albums/bb4/shunmama/?action=view¤t=IMG_1303.jpg

[ 本文章最後由 祈兒 於 07-7-5 22:18 編輯 ]

男爵府

信信真係好勁播.............

件衫我以為得我個女啱著!! 信信都好fit !

大宅

信信對肉腿, 睇到ee好想咬一啖

原文章由 祈兒 於 07-7-5 21:25 發表
May 借我個仔幫妳發展下妳既業務啦 :loveliness: ...

明唔明 唔明大家睇下我仔件衫就會明架啦 click below la

http://s209.photobucket.com/albums/bb4/shunmama/?action=view¤t=IMG_1304.jpg

...

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

我鍾意信信~~信望愛

祈兒, 下次俾我見到信信, 我想咬啖佢呀, 好好肉地啊 may, 你既design真係無得頂, i'm loving it

http://s209.photobucket.com/albums/bb4/shunmama/?action=view¤t=IMG_1304.jpg

...

男爵府

EI
今日最UPDATE果D 又去返第一版啦喎...

男爵府

唔好意思 我依個變態EE都要咬埋一份

原文章由 dnbb2006 於 07-7-6 09:51 發表
祈兒, 下次俾我見到信信, 我想咬啖佢呀, 好好肉地啊 may, 你既design真係無得頂, i'm loving it

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

但係我update完唔係去第一版......?-(

原文章由 JojoB 於 07-7-6 10:07 發表
EI
今日最UPDATE果D 又去返第一版啦喎...
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

大宅

隻脾好肥大肉厚喎!

...

男爵府

今朝開果時係 不過家下又去返最後果版面?-(

原文章由 BigPig阿花 於 07-7-6 12:09 發表
但係我update完唔係去第一版......?-(

男爵府

總之BK 巳家 立立亂啦!!

首頁

尾頁

跳至