跳至

首頁
12345...28

尾頁

男爵府

要開過新啦 之前果到FULL左 所以POST睇唔到

我之前既POST

BK改左版面
好亂
重未習慣
星期六同 Adrian去左影相
大家睇下

http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-06-30/adrian.html

但影完阿囝可能嚇親 2晚半夜喊醒
尋晚同佢食左保嬰丹先無再喊醒咋..

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔掛得啦, 我reply左你 adrain d相好 cute, 都無 show出黎既 ~~~
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢個新版, 真係唔好用, 舊版既功能仲好用d ~~~
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

係呀 我post果d都唔覺有 所以我估佢限左數量
依個新版超唔好用 唉人地upgrade 係用來提升服務質素
整鬼 bk upgrade係趕人走...

原文章由 sherryyeung 於 07-7-4 15:06 發表
呢個新版, 真係唔好用, 舊版既功能仲好用d ~~~

大宅

嘩,終於可以上番嚟啦!

Pat已經生了小嘉祐,我會今晚去睇吓佢,然後再同大家報告

男爵府

pat咁快生啦, 快d報告下 ~~~
就注定會失敗。

大宅

依個新format 好唔方便, 點先可以放新既post 係前面, 舊果d 係後面呀.?-( ?-(

siulowbo
阿pat 甘快生左啦. 幫我問候佢叫佢休息多d 啦. 下個月到我生啦......

大宅

kicoma:
你預產期幾時呢?
我會同wing去探pat,聽日如果上倒嚟會同大家講.

男爵府

嘩,bk新版好難睇呀,勁唔慣 打完d野又睇唔到

jojob,
囝d相好得意呀,不過,點解塊面損晒心痛:-(
email問左2歲幾可以影嗎?? 點知呢間studio只幫18個月以下bb影,kelly超左齡 各位有無介紹,見都好耐無去studio影,想再影!!

wing & siulowbo,
請代問候pat,sorry,今晚有約,等pat返左home再約埋一起去探她呀!

大宅

siulowbo

我既預產期係27 Aug, 我返到10/8 就放產假.

原文章由 siulowbo 於 07-7-5 15:34 發表
kicoma:
你預產期幾時呢?
我會同wing去探pat,聽日如果上倒嚟會同大家講.

大宅

Dear All Rabbit Mami

你地知唔知係咪有隻shampoo 專比大肚婆用, 好似x身粉甘, 唔使真係洗頭架?-(

別墅

耐無上黎,仲轉埋版,唔識用,好唔慣添!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 KicoMami 於 07-7-5 18:34 發表
Dear All Rabbit Mami

你地知唔知係咪有隻shampoo 專比大肚婆用, 好似x身粉甘, 唔使真係洗頭架?-(

有架 !!!
仲有一款係頂浴帽咁, 帶住黎揉 ~~~
就注定會失敗。

男爵府

報告:

小嘉佑出細6磅重,很多頭髮, 眼線很長, 咀細細, 最靚係耳仔, 很大和很貼, 個樣好斯文,官仔骨骨

pat 都好精神, 佢話想今日出院, 睇下醫生比唔比.

wing

大宅

各位早晨呀!!
呢個bk真係 , 我去完旅行返黎連a/c都被人delete埋~
我將旅行d相upload喇, 歡迎大家參觀下

[ 本文章最後由 Y's 於 07-7-9 12:25 編輯 ]

大宅

原文章由 Duckmum 於 07-7-6 08:18 發表
報告:

小嘉佑出細6磅重,很多頭髮, 眼線很長, 咀細細, 最靚係耳仔, 很大和很貼, 個樣好斯文,官仔骨骨

pat 都好精神, 佢話想今日出院, 睇下醫生比唔比.

wing

恭喜~恭喜~
祝小嘉佑身體健康, 快高長大!:loveliness:
pat都要趁坐月好好休息~:)

男爵府

咪D濕疹囉 好番佢又抓..重有你見佢頭頂同鼻哥 佢星期六影相 星期五先抓損自己...

噢 乜間野只係影18個月以下咋..我都唔知添
我朋友有去 mybabyface 都OK
你去睇下

http://www.mybabyface.hk/

原文章由 kellylamyc 於 07-7-5 17:40 發表
嘩,bk新版好難睇呀,勁唔慣 打完d野又睇唔到

jojob,
囝d相好得意呀,不過,點解塊面損晒心痛:-(
email問左2歲幾可以影嗎?? 點知呢間studio只幫18個月以下bb影,kelly超左齡 各位 ...

首頁
12345...28

尾頁

跳至